Om meg

om isa

Isabell er navnet, men jeg går for Isa. Jeg er seksten og går første året på Medier og Kommunikasjon i Bergen. Jeg har en stor lidenskap for foto, og elsker å ta bilder. Jeg er en stolt eier av en nydelig Canon EOS 60D. Til kameraet har jeg to linser:


Sigma 18-200mm 


Canon EF 50mm f/1.8

Jeg er en slik person som sitter på dataen hele dagen, og stirrer på youtube videor. Jeg er en slik person som virkelig elsker engelsk, men er ikke verdens beste i det. Min store drøm er å komme vekk fra Norge, og bare flytte til Amerika eller England. Der drømmer blir oppfylt. 
Jeg er også en sånn person som elsker mote og ringer, men jeg er ikke akkurat så flink til å kle meg etter min stil hele tiden. Det er det man kaller lat... ehe. Jeg er en slik person som elsker iPhone, an addict to be more correct. En sånn person som virkelig har en helt forferdelig humor og ler av seg selv, men er også en smule sjenert.. Ops. Jeg er også ganske avhengig av musikk og. Uten det føler jeg meg helt vekke, så da ender man opp med å ha med seg ørepropper overalt. Jeg er også ganske avhengig av et show som heter glee (og sånn ti tusen andre programmer). You should know that. Og jeg gråter over den perfekte personen Chris Colfer og misliker, men elsker, ræven Darren Criss. Ja, jeg er også en klaine addict. (wow addict til mye.. og det er ikke halvparten en gang).

Nå vet du noe om meg. Kanskje mye, kanskje lite. Jeg syns det er lite, for jeg er en slik person som kan forklares på mange måter.Velkommen til galskapet. 

oppdatert sist 02.02.13