Wishlist

look into my eyes

she believed, he lied.

begynner å bli lei av blogg

Blogglysten går ned og ned, så blogging blir det  dessverre ikke mye av.. eheheh. Begynner å bli mer og mer lei av blogg, men jeg tviler på at jeg slutter. Har blitt forskjølet nå, så kreftene er nede. I tillegg hadde vi verdens beste gym time idag! Så herlig at jeg nesten spydde etter vi var ferdig, og er enda kvalm... I'm just sayin'.

regn regn .. og mere regnHERREGUD, jeg er lei av regn! Det har regnet hele uken! Rettere sagt, så har det har høljet ned hele uken. Ikke noe gøy.. Er helt klissvåt. Regnet mye der du bor?

nighty night


//tumblr

Tenkte at jeg bare skulle si at jeg levde, elns. Og jeg legger meg nå. En skole dag til, også langhelg! Herliiiiig. Skal være med Malene i helgen, gleder meg as always. Noen andre som har fri på fredag?

God natt!

planen er å bo i sengen

..resten av dagen. Det er søndag, ingenting skjer. Tenker å kanskje se Remember me. Også bo i sengen. Sov til halv 11 idag.. Takket være hunden min. Haha.. :- ) Og jeg har ingenting spesielt å blogge om ellers så.... Sett Remember me?


lørdagggg

Igår var herlig! Kom hjem rundt 11, og orket ikke å blogge da. Og rundt halv ett idag, dro jeg inn til byn. Også dansing! Etter det var vi med Cecilie. Herlig! :) .. vis man tenker bort ifra været. Det pøser ned. Suprise? ... nei. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, og kose meg med en film. Ha en fin kveld videre da! Gjort idag? - Planer for kvelden? ..kreative spørsmål.

veeeeldig random bilde..

1 dag til helg

....
I cant waaaait! 1 dag til helg, 1 dag til filmkveld hos Malene. Wihuu! Og på lørdag begynner dansingen igjen. Herregud, jeg gleder meg. Og etter det skal vi være med Cecilie. Og yay. Dette kommer til å bli en herrrrlig helg, right?! Pluss at, jeg skal sove. Sove, sove. Er virkelig sliten, så det skal bli deilig med litt fri! Planer for helgen?

sliten, sliten og sliten

Nå vil jeg egentlig bare soooove. Så kanskje jeg skal gjøre det.. Fjellturen gikk fint, minus med at jeg har veldig vondt i beina nå. Auuuuch. Men hellers gikk det fint, liksom. Så hadde jeg ikke mer å blogge om... omg, langt innlegg, liksom.

Hva har du gjort idag?

pusen min 

i made it ++++ .. fjelltur

 

JEG KOM INN! På gitar. Wohoooo, happyy happyyyyy. Også kommer vi til det som drar humøret mitt ned. Fjelltur. Imorgen. Så herrrrlig. Jeg er ikke akkurat en stor "fan" av fjellturer, nei.. Rettere sagt hater jeg dem. Hater, hater, hater. Men whattodooo, liksom. Jeg overlever vel, as always. :) Always look at the briiight side of life! ..... jadaaa (dør av den sangen, omg)

Men nå skal jeg slutte å være random, og faktisk gjøre lekser.. wuhu! :- ) Liker du fjellturer? 


good night, and sleep well

Ble ikke blogging i dag nei. Har ikke skjedd mye. Bare slappet av og bla bla. Har også meldt meg på gitar, så jeg håper virkelig jeg kommer inn! Men nå tar jeg natta. Jeg er dauuu trøtt, og klokke er litt. 

Natta, søte lesere! :)


nytt design!

Nå er jeg litt fornøyd. Er ikke helt ferdig, men var dette jeg kom fram til så langt. Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å skrive en blues sang. Yuhu! ... eller ikke. Vet noen forresten om hvordan man skiller bloggen/innleggene og sidebaren/menyen? Hadde blitt veldig takknemlig om du hadde hjelpa meg! Har prøvd mange forskjellige koder, men får det aldri til. 


- Hva syns du om det nye designet? 

god morgen eller noe sånn

Søndager er noen ganger herlige. Bare man glemmer den delen at det er mandag imorgen... Har sett Valentine's Day, nettopp. Haha, den var vel "koselig" eller hva jeg skal si :) Har også spist en heeerlig frokost, tahah. Nå skal jeg ta meg en herlig dusj, også har jeg ingen planer for idaaaag. 


Kjøpte meg btw noen nye ringer i går. Elsker dem! Fra H&M.

Har du planer for i dag?

inspiration that inspires me

...lol, fin overskrift.
o'hai!

hei folk. Jeg er jo så flink å blogge. Men hva skal jeg blogge om'a? Dagen min går utpå skole, hjem, lekser, tv, lathet. Ikke akkurat så spennende, nei ( - : Imorgen fyller forresten moren min år! Og broren min (og konen, ofc) har fått seg egen leilighet nå! Gleeeder meg til vi skal overnatte der.. thahah. Men nå skal jeg forsette med verdens mest herligste lekser (...) og vi blogges vel seinere!

Mye lekser?