Wishlist

vilde hk, yiiiha


Meg, kjære Kari som ikke klarer å sitte i ro også Vildeeee.Nå sitter jeg hos min kjære stalker Vilde! Yessdaaa. Har vært hos hun i hele dag, med visse andre.. :) Drit kos, vettu. Tenkte jeg bare skulle oppdatere dere litt, right? Blogger ikke så veldig mye, for jeg er så trøtt så.. heh. MEN VI BLOGGAS.

en hel uke, med bare skoleSnakker om yay, liksom.. eh, neiiii. Det går vel fint på den nye skolen, bortsett fra at jeg er ganske flau inni blant da. But that's normal, right? Nå hopper jeg snart i sengen da.. Er så insane trøtt! Trodde klokken var sånn over 10 isted, men så er den ikke 10 en gang. Ehhh. Må prøve få sove mere, er ikke akkurat så veldig lett å våkne tidelig igjen.. gahhh. 

Er dere 'flink' til å våkne tidelig?

heiiiiii

..fin overskrift. Vel, nå er jeg med Malene. Vi greide faktisk å våkne ti idag. Rekooord. Neida. Joda. Overnattet hos hun i kveld som var, og hun hos meg fra fredag. Så er det søndag idag da. Funday? .. ehe, neiii. Ingenting på tv, ingenting åpent. Så derfor skal jeg være her til i så fall 4, ellno. Okey, dette ble et rotete innlegg. Så nå slenger jeg med noen veldig pene bilder. Noen planer for idag?


Vi tok oss turen på McDonalds på lørdag. Yuum.
Jeg prøvde dobbelshake, og guuu.. NAM
polyvore it

Enda en dag med skole er gått forbi. Og jeg gleder meg til imorgen. HELG, og Malene min kommerrrr ♥ Ahh, det skal bli fantastisk å få slappet av, og være med min kjære gunleif. Ellers har jeg ikke mere å fortelle om.. kinda. SÅ LET'S POLYVORE! (ehehhe)

Hva synes du? et av mine gamle sett, sånn btw.

første skoledag outfit

Så var det skole igjen. Dagen gikk nokså bra. Egentlig ikk så mye å si, borsett fra at jeg kinda var veldig flau. Men det gikk nå fint. Så jeg bare viser dere outfit-en for idag, jeg. Ukiiii then. Har btw fått twitter på bloggen, så jeg kommer til å oppdatere der. Hvordan var din første skoledag? Vis du begynte idag, da.

herrrrlig sol

Image and video hosting by TinyPic
Så klart kommer den 3 dager før skolen begynner. Er ikke det bare såå typisk? Jaja, får nyte den når jeg kan. Så derfor stikker jeg ut igjen nå. Whiiii. Noe fint vær der du bor?

gærn etter energi drinker, eheIdag er det herrrlig vær her i Bergen! Så da var det på med shortsen. Men nå har skyene begynt å komme mere fram. Sååå. Jeg vurderer å hoppe i heldressen, også se en film eller noe. Har kjøpt enda en energi drink, så nå skal jeg kose meg med Pure rush og Bur(rrrr)n. Broren min kjøpte også noen, så vi har nå fire, eller fler. Liker dere energi drikker? Fint vær der dere bor?

1 stk herpa døgnrytme

 
Igår la jeg meg 2, så på tv, og sovnet 4. Jeg våknet klokken halv 2. Takket være broren min. Døgnrytmen min er helt på kjøre! Så jeg skal prøve å få den i orden. Eller.. Jeg prøve å få den i orden. Er jo snart skole, så. 

Idag har jeg ingen spesielle planer. Bare slappe av i guess. Været er ikke så bra, i dag. Såeee.. Greide forresten å bruke opp pengene mine på mobilen min, i går. Jeg eeer så flink. I neste månde skal jeg prøve å spare, eheheh. Men, nå tar jeg meg en dusj. Og får i meg litt mere mat. Så blogges vi. 

Er døgnrytmen din helt snudd om?
Hva skal du idag? 

flickr

Har vært ute i by'n med familien dag. Koselig. Orker ikke å skrive så mye her, nå. Har bare vært ute i solen idag, og slappet av. Bilder fra dagen kommer på flickr-en min, herHar du flickr? Hva har du gjort idag?

weheartit

nyfarget, gjennoppretting og malene


Dette har jeg brukt mine siste dager på.
På søndag farget jeg over etterveksten, noe som gjorde at håret ble litt mørkere enn det var. Mandags natt fant jeg ut at jeg hadde evig mye virus på dataen (!!), og gjennopprettet den på tirsdagen. Så nå har jeg så vidt noen bilder! :( Har også hatt overnatting av Malene, skikkelig gøy! Så det har jeg holdt på med. Ellers skal jeg bare grue meg til skolen begynner igjen... Jeg begynner på en ny ungdomsskole, for dem som ikke vet det.. Gruer meg, ja. 


Gruer eller gleder du deg til å begynne på skolen igjen?

en tur til byen

Godt å komme seg utav huset idag.. eheh, neida. Men jeg trengte en ny sekk, så da tok jeg meg en tur til by'n. Fikk forresten et søtt og morsomt kort av Lise, i posten idag.. Hahah:


Også innkjøp for idag:

Fra Citybag


Fra Cubus

Hva har du gjort idag?

idag har jeg..

Vært innpå skype, med to herligheter. Marianne og Lise (<3).


Tatt pille. I dag, og i natt som var. Fire ord: JEG. HATER. MAGEN. MIN.

Også har jeg elsker været som var i Bergen by idag........ yay

Hva har du gjort idag?

sweater vs sweater

Ingenting bedre å blogge om. Så det blir en vs, mellom to gensere fra nelly.com. 


Hvilken likte du best? 1 eller 2?

Taylor Momsen
verdens verste blogger ellno

Late sommerdager uknow.. Har btw fikset på designet. Ble litt lei av det gamle. Ikke at det er et så veldig "spesielt" design. Tenkte jeg bare skulle skrive et innlegg. Og - jeg suger i å blogge, jeg vet, takk. Har ingenting å blogge om. Lov å komme med tips *hint hint*, tah. Hvordan er været der du bor? ..her er det i så fall ikke bra. Ikke i det hele tatt. 

// weheartit