Wishlist

i'm having a blond moment

Jeg greide å våkne tidelig idag.. or not. Ja, så ingen planer for idag .. tror jeg. Vi får se, eheh. Er heller ikke så fint vær i dag heller, yay. Sommerfølelse, vettu. 


HEHEEH - meg liksom. Omg, nei. 

Pappa kjøpte forresten Eclipse til meg igår. Jeg vurderer å bytte den.. uhhh. Har lest litt da, eheh. 
Også fikk jeg bankkortet mitt igår *overlykkeliiig* 


..nå er jeg ferdig. Hva skal du idag? 

i'm malene crazy

Okey. Jeg har overnattet hos (eller hun hos meg) Malene 4 netter. Ikke etter hverandre'a. Hahah, vi har hatt det fun, ja. Ooog jeg har ikke blogget, høh. Skal prøve å bli flinkere .. i think. Har ikke så mye å gjøre på om dagene, så. Og det er lik - ingenting å blogge om. Jaujau. Men nå skal jeg kose meg med TBBT, også snart taco (<3<3). Bilder fra de siste dagene, da: 


yo dudes

Jeg er forsatt med Malene. Kommer kanskje bilder, og innlegg imorgen. Gjort noe fun i helgen?

Seriøst

Jeg må få meg en ny fantasi. Eller kreativitet. Skulle skrive inn en overskrift, men så bare.. "den har jeg jo brukt før!" Gah. Okey, jeg føler dette ble veldig random. Men funker fint det. Idag skal jeg forresten i besøk.. også overnatting. Hos Malene. Besøk til ungen til kusinen min. Blir kos. Hun er et lite sjarmtroll, på tre. Tah.. :- ) Blir nok ikke blogging før på søndag. 

Hva skal dere idag?

dagbok og krokhengeting

Tok meg turen inn til senteret idag, da..... med mamma .. og, eheh, bilen. Har også fått hengt opp kleshengekroktingen som jeg kjøpte på onsdag. Whiii. Og nå er det btw 6 dager til jeg får bankkortet mitt.. :- ) Ja, jeg teller, ehe. Men nå skal jeg bare være TV-slave resten av dagen. Hva har du gjort idag? 
Planer for kvelden? 

outfit 23.07.10

Gjett hva! Det er faktisk litt sol her! *overlykkeliiig* Og, jeg skal kanskje ta meg turen inn til senteret idag .. vis jeg gidder. Skjønner jeg fikk plutselig veldig lyst til å skrive dagbok! .. og en annen ting er; jeg. er. rar. Men det visste dere vel.


'Genser' fra Cubus | Bukse fra KappAhl | Sko fra Topshop 

Enkelt og greit antrekk. Nå skal jeg spise, se Veronica M, ogsååå senter.. :- )

Hva syns du?
Skriver du dagbok? 

beacuse i love randomness

Hei. Hei. Hei. Har vært evig dårlig blogging, iknøw. Inspirasjonen og blogglyst har vært nede, pluss at jeg ikke har noe å blogge om.. HEH. Så noen som har noen tips? Ellers, idag, skal jeg (kanskje) få meg  bankkort, whii.. okey, jeg er treig. 
blogg vs blogg! er du med?

..ehe, glemte meg, kinda. Pluss at blogglysten er helt .. ja. Men har trukket ut to bloggere - og det ble: 


vs


Hvem stemmer du på? :- )

bli med på blogg vs blogg!

Update: Har nettopp kommet hjem fra byn, og nå er det middag.. :- ) 

Tenkte meg å ha en blogg vs blogg. So let's give it a try. Vis du vil være med, er det bare å kommentere! Enkelt og greit. Trekker ut to blogger seinere idag.. rundt 7-8 tiden kanskje? We'll see. Så, er du med?

new favourite band

Er helt hektet etter Mayday Parade. Helt sikkert et nytt favoritt band! De har så fantastiske sanger.
I swear this time I mean it

The end

Still Breathing

When I grow up

Hva syns du om sangene?
Hørt om de før? 

utestengt

JEG ER SÅ SMART. Etter vi hadde vært i by'n, og skulle hjem til meg, gjett hva jeg kom på da.. Jeg hadde ikke nøkkelen med meg! Og gjett hva mere jeg kom på.. Ingen var hjemme! Heldigvis kom mamma og pappa da ..... etter en og en halv time! ..wuhu. Men nå er vi inne, wuhu. Også skal vi spille et nytt spill jeg kjøpte, til wii-en. Ha en koselig natt'a!
Har du wii(iiii)?
Er du flink til å glemme nøkkelen? ..eheh

inn til by'n

Nå løper jeg snart til bussen, og inn til by'n. Skal være med Malene, så vi blogges seinere! Planer for dagen?

bilder av isbreen!

Endelig har vi fått laderen! Overlykkeliiiig. Så nå får dere noen bilder, av Jostedalsbreen (sier vi..eheh)

det var ikke liiiitt vind der oppe.. eheh


Hva syns du om bildene? 

up early in the mornin'

..ironi, så sykt. IRONIIIII. Jeg våknet vel.. over 12 idag. Vel, jeg våknet i så fall ikke over 13, right? Okey. Nå skal jeg bli litt mere seriøs. Og dele en glad nyhet med dere. Venninnen til mamma (som var med oss i Jostedal) har tatt med laderen til kameraet, så da blir det kanskje bilder idag! Yay yay yay! Siden jeg er litt happy akk nå, får vi gå med dette "gamle" bilde:


Hvor tid våknet du idag?
Hva skal du idag?
hits