Wishlist

oh my gash

Jeg er evig trøtt. Evig, evig trøtt. Dagen idag har gått som et knips. Eclipse var forresten fantastisk bra. Nå skal jeg bare dusje, gå i heldressen, ansiktsmaske også være en lating resten av kvelden. 

Viser bilder imorgen. Ha en fin kveld.

shopaholicI dag har jeg seriøst kjøpt mye. Å komme hjem med fire poser, som bare er mine er kindof nytt. Men gjett om jeg er glad. Har fått tak i ca alt jeg ville ha. HERLIG! Men nå kommer Malene snart, også skal vi fikse oss til premieren. Wiiiiii.

Hva har du gjort idag?

i cant wait.. weird enough

Jeg gleder meg veldig til imorgen slash onsdag. Da er det nemlig Eclipse! Pluss at Malene skal overnatte hos meg. Og jeg som ikke er en stor twilight fan (..eller, ikke fan at all) gleder seg. Håper filmen er bra, så langt liker jeg New Moon best.  .. Og herregud, ett innlegg om Twilight. Merkelig. 


Skal du på Eclipse premieren?

inspiration

random pictures

..fordi jeg ikke har noe annet å blogge om. Bildene er fra sankthans.
|

hey, how'ya been?

Jeg har klart å være mindre på dataen i to dager. Stooolt. Hehee, men ja. Og når jeg kommer tilbake har jeg 8 venneforespørsler, awesome. Grunnen til at jeg ikke har blogget er magen min, rett og slett. Jeg har ikke vært i litt form, og jeg har enda vondt. Heldigvis er det gått litt vekk, men, ja. Så det er grunnen til at jeg ikke har blogget.

Har forresten lagt litt på meg.. 


HEHE, neidaa. Hils på Daisy; 


Ellers har det regnet idag .. herlig .. vi snakker sommer

Hvordan er været der dere bor? 

ett ord, elleve bokstaver

SOMMERFERIE! SOMMERFERIE! SOMMERFERIE! SOMMERFERIE!

Herrrrrlig. Her. Her. Herlig. I morgen skal jeg sove til klokken to .. sier vi. Har vært inne hos Malene i hele dag. Har vært kos, og chill. Høhø. Ellers - på skolen idag så vi simpsons, første sesong vettu. Jaja, var jo kos det. Også fikk jeg øredobber av klassen slash Sander, takk! Sykt greit av dere slash deg. Heh. Ekte sølv, så jeg kan bruke dem. 

Fine, ikke sant? Håret mitt var litt i veien men.. jaja

Var litt sol idag, og da må jo man fram med solbrillene, høh


Fikk karakterkortet idag, er passe fornøyd. Fikk 4 i snitt. Så .. ja. Nå skal jeg snart ned å se på bålet ved havnen. Ha en fin dag videre! Hva fikk du i snitt, i år? 

Dette innlegget skulle blitt postet for lenge siden, men dataen klikket. Har vært ute å tatt bilder av bålet og andre ting, viser seinere. 

i wanna read your blog!


Skriv ned blogg adressen din, kanskje jeg tar en titt innom og legger igjen et spor. 

just a random post
To dager til sommerferie. Gleder meg. Jeg vil sove... okey, det er ikke alt da men. Uff, jeg liker ikke å stå opp klokken 6 hver morgen. HEHE. Idag kommer forresten Remi, my big big bro'. Har savnet han. Han har nemlig vært vekke i tre uker. Uuuuhu. Skal bli kos å være med han igjen. MEN, nå skal jeg se på Gossip girl og finne meg mat, hehehe. 

Har du fått sommerferie? Hvis ikke; Hvor tid får du sommerferie?

slabbedaskbilder fra fredag og lørdag morning. 

Nå skal jeg bare ta meg en dusj, hoppe i heldressen, finne meg noe yum å spise, også se på en film.
Har du hatt en fin dag idag? 

follow me on tumblr

>> http://lightflash.tumblr.com/
Har ikke så mye å blogge om nå for tiden, mest bilder. Så følg meg på tumblr, vis du vil.

lørdag 19 juni 10

Nå drar jeg snart ut i byn for å kjøpe presang til Malene slash Gunleif, som skal ha besøk idag. Overnattingsbesøk .. høhø, lurer på hvordan det skal gå. Bare se på at jeg er dau når besøket er over. Neida. Joda. Nå må jeg spise opp maten  min, få klær på meg, også finne ut hvor tid det går buss.

HØHØ, fine bilder av maten min. For jeg bare vet dere vil se det


Hva skal dere idag?
Vært i bursdags besøk, i det siste?

speilrefleks bilder

Har sovet halve dagen, seriøst. Var sykt trøtt i hele dag. Så da blir det bilder i stede. Teh.


fin dorull <3<3<3<3


Hva syns du om bildene?

hey, i'm back

Det er drit deilig å være hjemme igjen. Herregud. Med dekning og nett. OG SIST MEN IKKE MINST; en dass. Høhø. Vi hadde det kjempe koselig der oppe da, men etterhvert begynte det å bli litt kjedelig. Også var det insane mange insekter der, så nå er jeg skikkelig paranoid. Føler at det er insekter overalt. Og en viss Vilde hadde planer om å legge meg i elven når jeg hadde sovnet. PFFF.. heldigvis gjorde hun ikke det. Også nå har jeg airplanes på hjernen pga Kari. Takk ♥

Nå skal jeg bare slappe av, i heldressen min, som jeg kjøpte i dag btw. Mamma var en engel, u see. Uansett om jeg sa at jeg ikke trengte å ha den. For de er ikke så fine, men guuuu. De er behagelig. Men vi blogges seinere. Hva har du gjort idag?// tatt med Canon EOS 550D

Canon EOS 550D

JEG HAR ENDELIG FÅTT MEG SPEILREFLEKS!!! Jeg var sinnssykt overlykkelig når vi kom ut av fotobutikken. Jeg har ventet på å få meg det lenge, og nå har jeg fått meg det! Herregud. Men jeg måtte bare si dette til dere, også blir det pakking for fult nå! Snakkes på torsdag/fredag!

Har du speilrefleks? 
Uhm.. Ignorer rotet i bakgrunnen *kremt*

lavotur imorgen

Å HERREJESUS, jeg er liksom så flink til å blogge. Neida. Joda. Men, nei. Og jeg kommer ikke til å bli så veldig bedre, i denne uken, i så fall. Vi skal nemlig på lavotur imorgen, med klassen (mener jeg har nevnt det før), til torsdag. Gruer meg litt, men gleder meg så klart og. Jeg må egentlig pakke nå, heh. Men måtte bare si ifra at jeg lever - OG at det ikke blir noen blogging på onsdag. Kanskje ikke på torsdag heller. Men vi preikas da! :) 

Har du vært på lavotur før? 


Webcam og løvstek, ja 

new things - from yesterday

Åh, herlig å være syk vettu. Jeg tror jeg har nyset hvert sekund idag. DEILIG, JEG VET. :):) Nei, seriøst. Uh, nå skal jeg bare legge meg ned i sengen, og håpe at jeg er bedre imorgen. Å være syk er ikke akkurat det koseligste i verden, huh. Takk for alle 'god bedring'-ene i forrige innlegg. :- ) Haha. 

Igår fikk jeg forresten kjøpt meg noen ting. Mest til rommet o.l. Ble ingen speilrefleks, siden de hadde ikke den inne, men vi skal sjekke imorgen. Iiiiip. ♥
Databeskyttelse fra ekspert, puter fra IKEA <3 .. taha.

i think i'm sick

Ble ingen blogging igår, nei. Var ute nesten hele dagen, og rett etter det hadde vi besøk. Så. 

I dag når jeg våknet opp så følte jeg meg helt forferdelig. Nesen var tett, halsen verket noe så sykt og hele hodet dunket. Har blitt litt bedre (thank god) og håper bare det ikke blir verre. For idag - skal jeg filme med Siren og JG, så. Men blir sikkert ikke så mye blogging i dag heller. Men nå må jeg løpe, preikas! Hva skal du idag? 


dagens innkjøp
T-shorter og eyeliner fra Cubus


Strømpebukser, strikk og fliseklemmer fra BIKBOK

tunika / dress og genser fra Vero Moda

Vad tycker ni? :- )

rainy day

I dag har det regnet nesten hele tiden. Guri. Og regn fjerner krøller som betyr - regn ødelegger håret mitt. SÅE. Litt perfekt at det er helg egentlig, taha. Håper bare været letter seg, for jeg skal liksom filme solnedgang, og hvordan skal jeg filme en solnedgang uten sol? Uh .. Haha. Også imorgen blir det speilrefleks-kjøping. HERREGUD, jeg gleder meg! Regner det hos dere? Eller er dere noen slemminger med fint vær? 


..pent hår ja.. *host hark* or not

update

Strømmen har vært nede en del idag, så det ble ingen blogging. Greide å stå opp idag, og fikk firer på naturfags prøven. Imorgen er det historie prøve, også skal papsi være en engel å (kanskje, eller på lørdag) kjøpe speilrefleks, og kanskje klær. YAY. Haha, jeg gleder meg. Men nå skal jeg slappe av også får dere ha en fin kveld videre .. ♥


//weheartit

så var streiken over

Gratulerer med dagen til Malene! Elsker deg, Gunleif. <3

..Imorgen blir det skole igjen. Kommer til å bli uvanlig å våkne klokken 6 igjen, nå som jeg har sovet til 12 hverdag. Eller lengre for den saks skyld. Men streik i nesten to uker er en del. Så det skal bli godt å komme tilbake på skolen.. og jeg kan ikke tro jeg sa det. Heh. Idag har jeg sittet ute å nytet solen oooog øvet til Naturfag prøven. Lurer virkelig på hvordan det skal gå. Hvor lenge har dere hatt streik? (vis dere hadde streik at all) Gratulere Malene med dagen? :- )

Også har det blitt satt opp stilsett rundt huset, så jeg føler meg litt innestengt, haha.

opptrapping av streiken(?)

Virker som om streiken skal vare helt til 11. Juni, eller lengre. Noe som betyr at det ikke blir noen lavo tur på klassen vår. Litt trist. Håper bare vi kommer tilbake før sommerferien, for jeg vil gjerne si hade til alle sammen. Uh.. Har dere forsatt streik?

//bt.no

i'm not afraid

Eminem - Not afraid

Idag har dagen min gått til ingenting. Eller .. Jeg har sett på tv, vært på dataen, gått på butikken, laget nytt design, spist og alt det andre vanlige. Men .. EH. Jeg har kjedet meg en del - for å si det riktigere. Har du gjort på noe idag? (fint spørsmål, ja)

Sangen over er elsk. Helt seriøst. Jeg klarer bare ikke å vente til Eminem sitt nye album kommer ut. ELLEVE DAGER. ♥

nytt design!

Da har jeg fikset på designet. Ble så lei av det andre. Hadde jo hatt det en stund, så. Tror dette bare er et foreløpig design - til jeg får tatt noen bedre bilder. Den er i så fall mere sommerlig. Heh. Men nå går jeg ut med hunden min. Preikas!

Hva syns dere om det nye designet?

it's summer

Herlig, herlig, herlig vær idag. Har vært ute på altanen å solt meg, men jeg er ikke tålmodig nok til å få fin brunfarge. Hehehehehe. Men jeg skal bli brun, vil ikke akkurat være en bleikfis i sommer.

Hvordan er været der du bor?

hey, sunday


Nå hopper jeg snart i dusjen, også blir det krølling etter på. Whiii. Skal prøve ut noen som jeg tok med fra pappa sin frisør salong. Lurer virkelig på hvordan det kommer til å bli, heh. Resten av dagen skal jeg bare sitte ut i solen. 

Hva skal du idag? Uh, standard. 

oi, crappy blogging

Litt sick at jeg blogger så seint, men - jeg har hatt ingenting, nothing, NADA, å blogge om. I tillegg har jeg så vidt bloggelyst, og får så vidt kommentarer. Men hey, sånn går det når jeg blogger en gang om dagen. Og bloggen min er ikke akkurat verdens spennende for tiden, huh. 

I dag har jeg bare slappet av, sett på tv, vært på butikken.. Ja, det vanlige jeg bruker en lørdags dag til. For det meste. Skal prøve å legge meg (les: litt) tidelig idag. Døgnerytmen min er helt herpet nå for tiden, og hvis streiken er over på mandag - da (!) sliter jeg. 

Også kjøpte jeg meg notatbok(!). Style'a den så klart litt -


Hvordan er din døgnerytme? Taha.
Tycks om notatboken min? ..(a)

bloggfri

Ingenting å blogge om. Skal bare (les: prøve) å gjøre lekser, og sitte ute i den herlige solen. Hva skal dere idag?

dissing og kiwi-fritids

Hei! Gjett hvem jeg er med? Nøtta mi. ♥ Neida.. Haha, jeg er med Malene pena-som-er-flink-til-å-synge. Nå har vi nettopp kommet inn igjen fra kiwi-fritids og dissing. Fun fun, yeye. Nå skal vi bare sitte å rse til vi blir gal. SEEYAH.
..Uhm.. Hva gjør du på nå? :) *ikke komme på et bedre spørsmål*

innkjøp 030610

Alt fra BIKBOK. 

Tycks?

loner i bergen by


..your free to join me. Jeg skal inn til by'n snart, og ja.. ingen å være med, heh. Så derfor skal jeg være en skikkelig loner å bare dra inn aleine. Kikke på butikker, kanskje kjøpe noe. Spennende. Etter det blir det nok lekser på meg. Fun.  Hva skal du idag?

det er sommer, og det regner ..

Været idag har vært litt crappy. Det regnet flere ganger. Når jeg gikk til toget, når jeg skulle ta toget hjem. Og når jeg gikk fra bussen til huset mitt. Uh, kjipings. Og det er sommer måned. Håper bare at været er bedre imorgen. Haha, jeg er litt nede pga været. Haha, går det ann. Menmen, la oss håpe på sol imorgen. Har det vært fint vær der dere bor? 

Hadde det forresten kjempe koselig med Malene og Cecilie. HEHEH, vi hadde det funny som vanlig, ja. 

Dagens outfit, forresten. Topp/genser og jakke fra Vero Moda, veske fra Cubus og bukse fra Kappahl.

mornings people


Mornings. I dag har de faktisk meldt regn i Bergen. Føk ju, liksom. Håper bare de tar feil, for jeg skal kanskje være med Malene og Cecilie idag. Thumbs up for det! Endelig noe å gjøre, uansett om jeg var med Malene på mandag. Men nå skal jeg lage meg frokost og se på .. eh, vis jeg i det hele tatt finner noe å se på. Nå kom Daisy til meg, aaaw.

ny telefon!

Haha. Jeg brukte en evighet på å få opp denne esken. Herreguuuud, haha.
SE SÅ SØT. <3 ehehehe.

Endelig, endelig har jeg fått min kjære HTC Tattoo! Åh, nå er jeg så glad!! Har gledet meg sykt til å holde denne lille babyen i hendene mine. Jeg e l s k e r den! Seriøst. Endelig har jeg fått meg touch telefon. Hva syns du om telefonen? Hvilken telefon har du?

1 juni 2010

Kanskje jeg skal forsette med JB scrapbooken min. Litt failed forside da. Haha:

Heisann! 1 Juni, idag. Noe som betyyyr - det er sommer! Å, så herlig. Været er ikke helt på topp idag, men sol er det. 18 -19 grader, tror jeg. Idag skal jeg ingenting.. men det er vel ikke en bombe? Men nå stikker jeg for å spise, holder på å dø av sult. Hehehee.. Okey, det var ikke morsomt. 

Hva skal du idag?