Wishlist

being bored is so boring

Omg. Jeg klikker snart. Telefonen min har ikke kommet enda. Og (uten helgene) er det gått ni dager siden jeg bestilte! Og de sier at det skal gå 2-4. Ja.. Mhm. Jeg bare håper den kommer imorgen, sånn seriøst. 

Jeg sitter her hjemme, og er loner. Broren min sover og the parents er på jobb. Jeg vurderer seriøst å gå ned til pappa, han er i en dudes frisør salong..så. Jaja, jeg har i så fall TV.. ♥ Hva gjør du akkurat nå?

svar på spørrerunden - del1

3 ord: Jeg. Er. Flau.  Noen som vil ha del 2?

IKKE filmet idag. Så vet vi det.

it's sunday, people

Yum, herlig frokost. 


Beklager for sein blogging, men jeg har rett og slett ikke hatt noe å blogge om. Holder på å redigere ferdig spørrerunden nå, så den kommer helt sikkert idag. :) Endelig liksom.. Ehehehe. Jeg er treig, iknow. Ellers skal jeg bare slakke'n idag, og følg med på nyhetene for å se om streiken forsatt er.. eh, streikende? (eh, wtf? Haha) 

Hva skal dere idag? Jeg er så kreativ med spørsmål.

i heart you

Nå skal jeg gomle i meg en herlig pizza, og slappe av meg TVen, my bff. ♥
weheartit

outfit - 290510skjorte - pappa, bukse - eh, husker ikke, sløyfe - acessorice (?) 

Puttet bare på meg noe random. Rett og slett. Jeg gleder meg virkelig til jeg får nye klær. 
Jeg er så lei av dem jeg har nå. 

Hva syns du om antrekket?

sleepyhead
Mornings yall. Jeg våknet egentlig for en god stund siden, meen jeg sovnet. Heh. Tenkt å ta meg en dusj, siden håret mitt stikker ut fra alle kanter.. og jeg kødder ikke engang. Og jeg er så trøtt at, ja. Derfor var jeg så grei å sensurerte fjeset mitt med håret og dyna. Men me preikas later. 

Skal du noe spennende idag? 

bildeserie: flowers

Tok noen bilder på vei hjem idag. Av blomster faktisk. :- ) Here we go:


Hva syns du om bildene?

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1791329/isabisa-9829?claim=ab6jw4u6uzb">Follow my blog with bloglovin</a>

my day in pictures

Musikkprosjekt hos JG, redigering på g.
Sjekk DEN store softisen! HERREGUD.. jeg ble kvalm.
Også ny lader til dataen min, yay! ..og forresten - ingen mobil idag heller. :C

Så jeg har hatt en fin dag. Rakk bussen, fikk jobbet en del med musikkprosjektet, kjøpt ny lader, kjøpt meg herlig mat på bystasjonen. Mmm. Pizza og en giga (kvalmende) softis. YUM. Herlige streik. 

Hva har du gjort idag?
Hva syns du om bildene?

hastverk er lastverk

Mornings til folk som har streik, folk som er syk, og folk som er stuck på skolen. HEHE. Nå må jeg snart løpe å kle på meg.. Eller.. jeg må det NÅ egentlig. Så kort innlegg, kort innlegg. Hastverk er lastverk.. Men jeg har aldri forstått den. Noen som kan forklare den til meg? MEN NÅ MÅ JEG GÅ. Jesus. SKal inn til JG og Siren og jobbe med musikkprosjektet vårt - og vi har streik ja, lolll. Ha en fin dag, og nå må jeg løpe som f'en!!

random.. heh. 

berlinerbolle and summer
Det har vært sykt herlig vær her idag. Uansett om jeg frøs sykt i dag tidelig. Heh. Men seinere skinte solen som bare det. Herliiigt. Føler at det begynner å bli sommer jeg, haha. Den følelsen er så .. herlig. Var nettopp oppe på kiwien, for å kjøpe nødvendige ting - sånn at jeg ikke dauer imorgen... Haha, neida. Kjøpte meg også berlinerbolle, herlig herlig. 

Lurer på hvor mange ganger jeg sa herlig i dette innlegget. Er det / har det vært fint vær hos dere? :- )

hva skal jeg blogge om?

I det siste har jeg bare fått mindre kommentarer. Sukk, det er ikke bra. Men - jeg har ikke vært så flink til å blogge heller.. Fordi jeg har har ingenting å blogge om! Noen som vil være så grei å komme med forslag til hva jeg kan blogge om? 

skolen vår har streik!

HEI! Gjett om jeg er glad i dag. Det er streik! Ah.. Endelig litt fri. Håper bare den ikke varer kjempe lenge, vil liksom ikke ha drit mye å ta igjen når vi begynner på skolen igjen. HEH. 

BLÆ

Ingen telefon i dag heller, men pappa ringte inn til de for en stund siden, idag, så tipper den kommer imorgen. Yay! Jeg gleder meg så sykt.

Har skolen din streiket? 

bloggfri

Tar meg fri fra blogging idag. Har ikke noe blogglyst idag, rett og slett. Blogges imorgen! Ha en fin dag.

ingen mobil i dag, nei

Opera var jo eh.. kjedelig? Jeg holdt på å dø av varme når vi satt der. Først sol, så skygge og vind også regn. Bestem dere'a. Yeye. Jeg hadde jo ikke hette heller så, HEHE. Jeg har forresten bestilt meg en ny telefon. HTC Tattoo FTW. Jeg greide å ødelegge min for en stund siden. Uheldigvis kom den ikke i dag heller, og ikke på lørdag heller. BUHUH. Jeg overlever ikke med pappa sin, ehe.

Oi! Nå går dataen snart tom for batteri. OPSANN. Vi preikas


Hvordan er været hos dere?
Hvilken mobil har du? Er du fornøyd med den?

hei jeg heter isabell og jeg elsker håret mittGjett om jeg ble fornøyd? JA. Kjempe fornøyd, yeey! Har tatt fram luggen og, får se om jeg i det hele tatt klarer å ha den framme. Lolz. Noe jeg aldri greier. Så ønske meg lykke til - i'm gonna need it! Haha. Imorgen skal jeg forresten ikke på skolen klokken 8, men elleve! Å, så herlig. Vi skal på sånn opera ting, såe. Ja. Nå skal jeg kose meg med tv, lal. Hva syns du?

goodye blondie - hello brownie

Nå drar vi snart inn til salongen til pappa for å.. dumdumdum.. farge håret mitt! Lovte meg selv at jeg ikke skulle gjøre det flere ganger, men jeg er så lei av det blonde/røde/oransje håret med fake striper. Ueh. Gleder meg til å se hvordan det ser ut. Tror du det kommer til å se fint ut?


god natt!

Nå skal jeg, dataen min, tørkeruller og en varmeflaske legge seg søtt under min hvite seng med rosa sengetøy og hoste som faen..  SOV GODT SØTE LESERE. 

i know there's nothing I could say to change that part
Da var besøket gått. Koselig as always. Nå skal jeg finne meg mange doruller. Fuck deg, forkjølelse. 

besøk og besøk

Ble ikke mere blogging igår, siden vi dro ut. På Harbocafé(?). Koselig. Idag blir det og besøk, men hjemme hos oss. Så det blir ikke så mye blogging idag heller. Nå skal jeg finne meg mange nye sanger. Noen sanger dere anbefaler? Hva skal dere idag? 

Jeg burde kanskje rydde litt.. ehehe

happy birthday to you, happy birthday to yooou

God morgen, folk. Idag har min kjære pappa bursdag! Så gratuler han. Vi skal nok ut å feire det, så får håpe jeg har litt mere liv idag, enn det jeg hadde igår. Haha. Har ikke kjøpt gave til han da (..ops?), men tenker jeg skal lage et kort til han. Men vi får blogges seinere, kroppen min er litt herpet. Hodet, halsen og resten. Uff. Har noen dere kjenner bursdag idag?

loner

Idag har jeg gjort ingenting. Ja ja, det vanlige. Men jeg har sittet med en data på fanget hele dagen. Er ikke jeg sååå sosial? Spennende dag, må jeg si.. hm. Skal se om jeg finner penger og stikker opp på kiwien. ØH. Jeg er så kjedelig.Har du gjort noe spennende idag? 

flaks og uflaks

Heeelg. Takk til dere som sa god bedring igår. Tror det hjalp, haha. Var ikke så dårlig på skolen, bare litt i magen - så jeg tok en pille. Etter det var alt helt bra. Whi!

Hadde en del uflaks idag, mistet bussen og toget. Så fant jeg ut at jeg ikke hadde busskortet.. Og vi hadde tyskprøve i første time - og jeg kom en halv time for sein. Heldigvis hadde ikke de begynt, og alt gikk bra til slutt. Yay! 

Nå skal jeg kose meg med denne herlige muffinsen og den fantastiske solen. <3

Gratulerer med dagen til Lise, forresten! Glad i deg, herlighet.

fml

Hodepine. Smerter. Varm. Forkjølelse. AKA jeg er syk.. FUCK MY LIFE.
(weheartit)

herregud, så herlig vær!

Heiii! Vi hadde om opera på skolen idag. Haha. Vi skulle ha orkester, skuespillere og sånne som fikser scenen. Det var litt.. lol. Var med i orkesteret jeg, og hadde en sånn riste ting. Haha, så gøy. I begynnelsen, når de bare snakket, holdt jeg på å sovne. EHE. Jeg var så sykt trøtt. Er du trøtt? Thah.

Herregud, været i Bergen er så herlig! Det er jo nesten som det er sommer! Jeez, så fantastisk. <3 Sol hos dere? 


Damn, så lyst det skulle være da.. 
Der ja! Haha. 

ed hardy in sun

Ah.. Solen SKINNER her. Og da mener jeg virkelig skinner. Det er så herlig med solsolsolsol 
Er det fint vær der dere bor? :D


- Ed Hardy capsen jeg kjøpte på 17.Mai, i en bod. Elsker den! ♥

17.mai 2010


Hva syns du? Hvordan var din 17.mai? :- )

Gratulerer med dagen!

Yay, 17.Mai! Så langt har det vært ålreit. Kaldt, men ålreit. Første gang på lenge jeg har vært i byen på 17.Mai. Vi hadde først frokost på Haukeland (sykehus, fyi) også var det hjem, hente Daisy, og til byen. Var gøy å se på toget, faktisk! 

Gratulerer med dagen til alle! Ha en fin 17.Mai, videre. :- ) ♥
//google

kaloribombe og krølltopp

Dusjet Daisy i sted:
Krølltoppen min. <3 Haha, hun ser ut seriøst ut som en etter hun har blitt dusjet.

Nettopp baket kake til i morgen. KALORIBOMBEE.. ♥♥

Hjerte i midten, og hjerter rundt. 

herlig helg

Da var jeg hjemme fra Malene, og jeg skal prøve å blogge bedre nå. Har hatt en fantastisk helg, seriøst. Mari og Cecilie på torsdag, Malene overnattet hos meg fredag til lørdag, på lørdag var jeg på tivoli med Siren og Jan Gunnar - noe som var drit gøy, også lørdag til idag overnattet jeg hos Malene. Etter alt det har jeg vært svimmel, kvalm, hatt smerte i bein og nakke. Men alt i alt - har det vært helt digg.. ♥ Haha.

Bilder fra tivoliet, som dessverre er alt jeg har:
Vært på tivoli i år?
Hvordan har din helg vært?

hey, i'm dead

..eller ikke. Eh. Beklager for dårlig blogging, har bukket helg. Snakkes når jeg kommer hjem fra Malene. 

hei-jeg-baker-innleggNå begynner bakingen min.. Wish me luck, haha.

morgnings random

MORNINGS. Ah, det er herlig at jeg kan i det hele tatt si det. Jeg som er så flink til å våkne seint, men nå skal jeg prøve å få noe ut av dagen. Taha.

So what's up? Jo, voice står på, jeg skal lage meg frokost - bare pappa får vekk den forferdelig fiske lukten. Uhh.. Laks. Det stinker, srsly. Men jeg lukter ikke noe nå.. Så jeg lager meg vel mat etter dette innlegget. Idag skal jeg bake! Ja, bake. Haha. Brownies in my ♥. Med meliiiis på. Å så nam. 

Webkamera bilde.. 

Liker du brownies? ♥

outfit - stripes

God morgen, uansettomdenerovertolv. Idag skal bli en herlig dag. Planene har nemlig blitt forandret, og jeg skal møte Mari IKVELD. Jeg gledergleder meg. Hun kjørte inn hit igår, så. Våknet for en halv time siden, jeg. Uansett om jeg forsatt er trøtt, men magen var sur. Derfor skal jeg gå ned å gi den fòr. Lol. 

Topp - Vero Moda/Only Bukse - KappAhl 

Hva skal du idag?
Hva syns du om outfit-en?

Har spørrerunde! Her. Avsluttes idag.

avatar og jentelus

Mamma kjøpte Avatar til meg, yay! Så nå skal jeg kose meg med Avatar og Jentelus. Nam ♥
Sett Avatar? Hva synes du om den?
Smakt Jentelus? Den smaker ketchup og kan kanskje inneholde spor av guttelus. Haha!

Har spørrerunde! Her.

ask me! - spørrerunde AVSLUTTET

Min første spørrerunde, på denne bloggen. Så spør i vei. Hva lurer dere på? Vær litt kreativ'a.

svarer på videoblogg, fyi

herlige herlighet

Whiiiiii. Helg! Denne "ferien"/langhelgen skal bli awsm. Slakke av imorgen (vis ikke vi skal noe, da), møte Mari og Cecilie på fredag og kanskje tivoli på lørdag. HERLIG. Gleder meg spesielt til fredag. For æ ska møt Mariii.

Nå aner jeg ikke hva jeg skal gjøre på. Daisy er ute, så jeg kan ikke gå ut å ta bilder med hun. For det er ganske akward å gå utenfor aleine å ta bilder. HEHEHE. Har du fri? Skal du noe spennende dagene framover?Pusene mine ♥♥♥ Mangler bare Sabina, datteren til Siri (bilde over). 

3 timer med en katt

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lang bil"tur". Vi hentet Siri, den andre katten min idag, og tok hun med til dyreklinikken. Så skulle vi hente resepten da. Da skulle så klart apoteket på bystasjonen og på lagunen. Tyyypisk. Siri mjauet så klart ca hele tiden. Så det var.. kos. Haha, lol. Stakkaren måtte sitte i bilen når vi var inne på senteret. Ntåååå.

 Fikk kjøpt meg en veske da. And i looove it. Kan ha den over skulderen, og holde den vanlig. Yeyyy! I tillegg er den stor. Og grå. <3 Til slutt kjøpte vi oss mat på McDonalds. Mmm, milkshake. Hva syns dereee? Beklager for mange webbilder. Kameraet har vært tomt for batteri. HEHE.

det gikk bra men dårlig

Hjemme fra skolen. Der vi hadde.. dududududuuu.. Matte tentamen. Snakk om yay! Eller ikke. Kan vel si at det gikk bra!.. Men dårlig. Jeg følte at det gikk bedre en forrige matte tent, men (alltid en men, gahhh) jeg følte ikke at det gikk kjempe bra liksom. Men helt okey. Jeg er i så fall ferdig, haha. 

Så.. Dagen gikk vel sånn idag:
..vi har enda ikke bestemt oss. 

Hvordan har DIN dag vært? : )

se hvem som har kommet hjem!

Endelig har Pernille søtingen min kommet hjem (fra onkelen min, btw). ♥♥♥ Nå mangler vi bare to søtinger. Har du katter?

hot or not - kjole fra nelly

//nelly - Hot fra meg. :- )

game over

Mandag mandag. Jeg takker Gud (aka Lise, haha) for at vi har fri torsdag og fredag, og at vi bare skal på "skikkelig" skole 2 dager. I morgen er det nemlig matte tentamen. Noe som er negativt. Men jeg skal prøve å ikke klage over hele bloggen. HEH.

I dag går jeg med en t-skjorte jeg elsker. Den er stor, luftig og med en av mine favoritt farger. Svart og hvitt. Whiii. Står "Game over" på den, også en brudgom og brud. Haha. Også smiler bruden, og brudgommen har nedovermunn. Tahaha.


Stilig, huh?

<3

091010


Jeg har faktisk lest i Se og hør idag.

Nå skal jeg rydde videre på det pene rommet mitt, som faktisk har blitt litt mere ryddigere.

Og så skal jeg avslutte dagen med å øve til den fantastiske matte tentamen, som jeg elsker. 

Og beklager for sugen overskrift.. Fantasien min har ferie.

dagens innkjøp

Hei! Hjemme igjen. Ente med at vi bare kjørte inn til senteret, så tok pappa bilen, og vi kjørte hjem igjen. Koselig å være med mamma.  Fikk forresten kjøpt meg en kjole - til 17.Mai! Yay. :D Fikk også kjøpt alt annet jeg trengte, så nå skal jeg rydde i vei - og lage en karamell ting etter på! Gleder meg. 

- Risøe. Hvis det skrives sånn, taha. 
Image and video hosting by TinyPic
- Rema 1000.

Hva har du gjort idag?
Hva syns du om "innkjøpet" mitt?

idag skal jeg være motsatt av meg

Ønsk meg lykke til, er alt jeg sier!

Mornings.. For meg. Våknet åtte idag med et "WHAT!?"-tryne når jeg fikk vite klokken. Så jeg lagde meg mat, lå i sengen, tok et tygg.. Og sovnet igjen. Jeg våknet av et fat som falt i gulvet. SMART å sette fatet i sengen, sant. Men nå skal jeg våkne for real, og kle på meg. Og kanskje spise.. siden den andre maten falt i gulvet.

Overskriften - jeg skal prøve å ikke være lat. Skal dra inn til sentrum, og kjøpe meg tegnestifter, til plakatene mine. Så skal jeg rydde rommet mitt, og tømme kassene som står her. HEHE. 

Pen t-skjorte.. 


Hva skal du idag?
Har du rotete rom?

sailor sweater

Heihei. Hjemme fra nattåpent nå, eller en stund siden. Har sittet å sett på en film med mamma og pappa, haha. DRAMAAA. Me like. Nattåpent var gøy det. Haha, vi var først ute, så inne og ute og inne og.. ja, dere skjønner poenget? Haha. Kjøpte meg ikke så mye. Bare Pure rush (<3<3<3<3), dots og en drit fin genser - som jeg elsker. Nå skal jeg bare slakke av, og høre på musikk. FUN. 


 Men kanskje den var litt lang..? Haha:

Hva syns du om genseren?

endelig helg! og sekser!

Tror dette må være en av de mest slitsomme ukene, men den har gått raskt. Thank god. 

 Skal dra ræven min inn til Øyrane (senter, der jeg bodde før) og dra på nattåpent, med venner. Yay!! :- ) Det blir nok kos. Håper det er mye salg, taha. Skoledagen gikk raskt, i dag. Plutselig var det midt time, også var vi ferdig på skolen liksom. Haha. Hadde "framføring" i Engelsken idag, noe som gikk rett i dass! OGSÅ. Jeg fikk 6'er på Tysk prøven! YAY. Haha, skikkelig overlykkelig jeg. Uansett om prøven ikke var noe stor. 

Det er forresten sol her!! Isa like.


*prøve å smile, med sol i øynene* Snakk om fail, taha!


Hvordan er været hos dere?
Hva skal du idag?

help me pick a movie

Sorry for ingen blogging, men har ingenting å blogge om. Derfor lurte jeg på om dere kanskje kunne komme med forslag til videoer? :) Da ville jeg blitt kjempeglad, wihu. Helst komedie, men action og romantikk funker også. 

*smiiiiiiil*
..Ingen kommentar

Har du noen filmer å anbefale?

milkshake
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

homworks waiting for me

Nammm. Vi har herlig middag. Tacogryterett. ♥ Noen andre som synes det er godt? Tah. Nå skal jeg gjøre noe som jeg elsker.. Lekser.. Og det var ironi. Også øve til mattetentamen. Koselig, sant? Er du ferdig med alle tentamene? Jeg skal ha min siste på tirsdag.

Taco liker vi.

3 fjells tur

Å herregud. Jeg har aldri vært med på noe så.. tragisk. 

Hei ja. Som overskriften "sier" hadde vi 3 fjells tur idag. Altså at vi skal gå TRE FJELL, PÅ EN TUR. Og jeg - som ikke akkurat er den sprekeste i Norge - er srsly helt utslitt. I tillegg hadde jeg jo veldig smerte i tåen, og det gjorde alt bedre. Men når vi hadde kommet over det verste var det vel litt gøy.. HEH. 

Men nå skal jeg slappe av i badekaret. Yaaay. Vært med på noe sånn før? 
Vi fikk t-skjorte, forresten. Lillaaaa!

lucky me

Okey, jeg må klage litt og si hvor mye flaks jeg har! Jeg greide faktisk en fantastisk ting isted.. Nemlig å skade foten min! Eller rettere sagt tåen. Utrolig hvor vondt en dørstokk kan gjøre, når man snubler over den. Noen andre har vel opplevd det samme? Også har jeg enda en god idé.. Vi skal på tre fjellstur imorgen. Noen som har vært med på det? For det har ikke jeg. Grugleder meg.. På en måte. Får sove lengre da! Tenke positivt, tenke positivt vettu. :)

Nå skal jeg kose meg med tv'en. <3 Også sove.
Den ved siden av plasteret. TEH. Au'a.
Sad and happy. Hm.

nytt design!

Yay. Et skikkelig design! Design fra >http://jentoodiidesign1.blogg.no/< Og header laget jeg selv. Så! Hva syns dere? :)

Image and video hosting by TinyPic

bilder fra igår

Heisann, hjemme fra skolen og alt. Tenkte å vise dere bilder fra i går, yay.


Hva syns du om bildene? 

dagens sang

Hjemme fra dansingen, som var super gøy. Men jeg gjorde så klart litt feil. Ehehe. Alle andre var super flinke'a. Kommer kanskje bilder seinere. Tenkte å ta dagens sang. Denne sangen er jeg seriøst helt hektet på for tiden. Elsker den. <3


B.o.B - Airplaines Feat. Hayley Williams of Paramore 

hello and goodbye

HEIHEI. Nå er jeg faktisk hjemme, så seint. Har vært hos Malene, my bestfriend, og vi har spist taco. Yess da. Jeg har faktisk svømt 550 meter i dag. *stooolt* Haha. Fikk fire til fem, og det er vel bra? I så fall for meg. 

Men nå skal jeg og Malene gjøre oss klar til danseavslutningen. See ya. Hva skal du idag'a?


i love it // bildeserie

Var ute med mamma, pappa og Daisy (hunden min) for en stund siden. Koselig. Herlig solnedgang og alt. Vi gikk litt rundt i området, og guri! Det var fint. Vi har jo bare bodd her en måned, og jeg, som er så slapp, har ikke sett meg rundt. Men nå som jeg har det - wow. Er jo nesten som det er "parker" overalt. I love it. Er det "parker" der dere bor? 


Tok flere bilder, men vil jo ikke kjede dere i hjel. Hva syns du om bildene?

i can't wait // we heart it

Jeg gleder meg til sommeren. Da skal vi kjøpe oss speilrefleks. ♥♥ 

//we♥it

frokost på senga

HEI. Idag er det en vakker dag. Solen skinner og alt, whey! Men en ting.. Jeg har ingenting å gjøre på. Jeg vet. Kjempe spennende. Kanskje jeg burde rydde rommet mitt.. Jeg lurer på hvor mange ganger jeg har sakt det. Haha! Men seriøst.

Frokost er servert.. Av ingen annen en.. MEG SELV. Jeg er så glad i meg, så hvorfor ikke. Lol. Dette var faktisk ironi. Men jeg har god mat da. Polarbrød med bringebærsyltetøy x2, også en sånn ting jeg ikke husker hva heter med ost eller noe, også oboy, så klart. <3 Hva spiste du til frokost? Haha. Pent spørsmål, liksom. : - )

Pent glass, sant? Tigergutt, FTW.

om isa

Isabell er navnet, men jeg går for Isa. Jeg er seksten og går første året på Medier og Kommunikasjon i Bergen. Jeg har en stor lidenskap for foto, og elsker å ta bilder. Jeg er en stolt eier av en nydelig Canon EOS 60D. Til kameraet har jeg to linser:


Sigma 18-200mm 


Canon EF 50mm f/1.8

Jeg er en slik person som sitter på dataen hele dagen, og stirrer på youtube videor. Jeg er en slik person som virkelig elsker engelsk, men er ikke verdens beste i det. Min store drøm er å komme vekk fra Norge, og bare flytte til Amerika eller England. Der drømmer blir oppfylt. 
Jeg er også en sånn person som elsker mote og ringer, men jeg er ikke akkurat så flink til å kle meg etter min stil hele tiden. Det er det man kaller lat... ehe. Jeg er en slik person som elsker iPhone, an addict to be more correct. En sånn person som virkelig har en helt forferdelig humor og ler av seg selv, men er også en smule sjenert.. Ops. Jeg er også ganske avhengig av musikk og. Uten det føler jeg meg helt vekke, så da ender man opp med å ha med seg ørepropper overalt. Jeg er også ganske avhengig av et show som heter glee (og sånn ti tusen andre programmer). You should know that. Og jeg gråter over den perfekte personen Chris Colfer og misliker, men elsker, ræven Darren Criss. Ja, jeg er også en klaine addict. (wow addict til mye.. og det er ikke halvparten en gang).

Nå vet du noe om meg. Kanskje mye, kanskje lite. Jeg syns det er lite, for jeg er en slik person som kan forklares på mange måter.Velkommen til galskapet. 

oppdatert sist 02.02.13