Wishlist

OMG OMG OMG

Vinterferie! Herregud, ventet på denne dagen LENGE. Herregud, lykkeee. Det skal bli deilig å våkne på mandag, ikke halv sju, også bare chille fram til Onsdag. Da drar jeg til Oslo, også Copenhagen  med mamsen. Så yeahh. 

Nå skal jeg chille resten av dagen, og kose meg med smågodt, YUM. Har du ferie nå? 

hei pena

prove you wrong

Jeg blogger på de beste tider. Slik skjer når man har vil-ha-inspirasjon inspirasjon.... Uff, inspirasjonen min har vært sugen lenge nå. Håper den kommer tilbake nå som det blir lysere, og varmere tider! Også vinterferie neste uke... Misunnelig på dem som allerede har fått. Fuuu. 

Prøvd ut Mathilde sitt nye gratis design, og elsker det. Enderer sikkert på noen få ting etterhvert.

også har jeg fått mørkere hår:

og yeah. Ellers lever jeg mitt vanlige kjedelige liv, som består av å se på grey's anatomy og filmer. Spennende.

double ring


Canon 550D + 18-55mm

Ring fra Glitter. Elsk på den. Hva syns du om bildene, og ringen?

11 02 11

Skulle liksom akkurat ta bilder. Hmpf. Men batteriet bestemte seg jo bare for å være tomt.. Så var det fredag da. Denne uken har gått raaaaskt. Men det er litt deilig også. Også er det arbeidsuke i neste uke, gleder meeeg. Men samtidig er jeg den typen som blir så sykt flau og nervøs... I tillegg til det er jeg begynt å bli litt syk! La oss bare håpe det forsvinner over helgen. 

Nå går jeg og er litt matvrak, ha en fin fredagskveld!

hva skal du denne fine fredagskvelden?

people change and promises are broken

dagens inspirasjons bilder

også var det mandag


pentVar hos lege idag, haha, skikkelig spennende..... Blodprøve, men funket ikke, pga mine fine tynne blodårer. Awesomeness, så etter kinoen med klassen imorgen, skal jeg rett til sykehuset og ta blodprøver der. Yey :- ) Not rly. Men imorgen begynner vi sent, og slutter tidelig. Pluss kino, so i'll survive a little stikk ... Verdens beste i engelsk, i know. Heeeh, men greit, nå er det nerde tid, og studere arbeidsplanen min. Wheey. 

Redd for sprøyter? I am... uhuh.

be strong, and move on


ph/me - redigert/marlene

bildedryssBildedryss, fint ord det. Jeg følte for å dele noen bilder med dere, som jeg tok igår og idag.  Akkurat nå er det bare chilling som foregår, og skal snart øve til framføring som er på torsdag. Naturfag... Uffffff. Hjernen og ryggmargen er bare best da. Men jaja, nå skal jeg prøve meg på noen bilder, også øving! 

Hva syns du om bildene? Skjedd noe idag?