Wishlist

wishlist


Dette er det jeg vil mest ha atm.... åww, sånn skikkelig ha også! Dør etter en SKIKKELIG telefon, og mitt eget kamera.. Også vil jeg ha en bedre data da.. Pluss at.. det er mac! Også videokamera pga jeg elsker å filme. Jeg har ønsket meg dette sååå sykt lenge. Er kanskje en liten mulighet for at jeg får/kjøper iphone 4 eller 60d om noen måneder.. Jeg vil haaaa!

Har du noen spesielle ting for tiden, som du virkelig vil ha? 


Har forresten byttet til Caroline Maria sitt nye gratis design! Fornøyd med det, så tror jeg bare lar det være slik en stund :- )

 

tysk gloser

Having fuuun! Øver på tysk gloseprøve som er i første time imorgen. Yay, right? Jeg som suger i å snakke tysk prøver å si de høyt for meg selv nå, for å huske dem... Men jeg ender nok bare opp meg å se How I met your mother.. eheee. Men ja, følte jeg bare skulle fylle dere inn i det spennende livet mitt! Og hei Marlene!Hva skjer atm?

To nye ringerJeg elsker de! Hva syns du? Fine, right? Begge fra H&M, og kostet 49,50,-

uflaks?

Herregud,  mistet nøkkelen min, glemte lommeboken på lørdag, OG på mandag, og jeg finner ikke den svarte toppen min. Nå jeg skal si FML? For jeg tror jeg har sagt det litt for mange ganger.... Omg, love my life. Men vi sluttet heldigvis tidelig idag, så nå sitter jeg her å nyter pølser... yuuum. Hatt en bra dag? Mye uflaks? 


Fordi jeg savner bestevennen min...

oslo besøk

HEI, dette innlegget er til Marlene, fordi hun ikke maser! (neida glad i deg.....heHE) Men atm er jeg med Lise, så hvorfor ikke slenge med et "søtt" bilde av oss? Lol........ Hatt en fin helg?


Elsker deg litt da

besøk om 3 dager

..så derfor må jeg rydde det pene rommet mitt, som jeg egentlig hater!.. fun. Skulle egentlig bare ha musikk, også starte.. men det funger jo så klart ikke. Døøh. Internett and... jææ. Hekta much? Thats me! Men dette innlegget gidde ikke mening, at all. Men kjære Marlene maser om et blogginnlegg.. so why not. Også får jeg jo besøk av herlige Lise om 3 dager, kommer fra Oslo huu, så da blir det henting på flyplassen! Gleeeder meg.


Snakk om kjedsomhetsbilde! Gammelt, btw, også har jeg redigert inn øyet mitt fra et annet bilde, pga jeg ikke har et liv.

Med i Caroline maria sin konkurranse!

Jeg er med i Caroline maria sin design konkurranse, der man kan finne en design som hun lager til deg. Jeg tror jeg hadde blitt litt for glad om jeg hadde vunnet.. :)

FireworkJeg failer i å ta bilder, omg. Jaja. Hva syns du?