Hverdag

02:00 am

Av en eller annen grunn er det på disse tider hjernen min har mest lyst til å blogge. Det er på disse tider hjernen min har mest ideer... Noe som er veldig stressende og slitsomt når du har en kropp som trenger mye søvn. Har over årene funnet ut at jeg er en nattravn, og at jeg trives som det. Jeg liker å sitte våken når resten av nabolaget sover. Jeg liker å se ut av et vindu klokken 2 om natten og bare høre stillhet, å se mørket. Neeei... Jeg burde virkelig sove (let's be real, i'm not going to).Noen andre nattravnere der ute?

vil bare sove

It's time to begin isn't it? I get a little bit bigger, but then I'll admit. I'm just the same as I waaaaas.Dette har vært et meningsløs innlegg. Now goodbye.

operasjon dagsverk

Akkurat nå er jeg på skolen, og vi skal begynne å jobbe med prosjekt til OD. Problemet er at... uh, jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Sliter litt med å skjønne hva vi egentlig skal gjøre at all.. Whopsey. Har hatt tre timer med dette faget nå, så innholdriks dag så langt ja... yeah, nope! I neste time har vi journalist/mediekommunikasjon, og da får vi nok tilbake intervjuoppgaven vår.. Får nok ikke godkjent, hehh.. Positivitet!

 


Hadeeee.

ny skole, ny start, nye utfordringer

Dagene er blitt ekstra lange nå som jeg har begynt på videregående, men det er ikke så ille når det er media man har kommet inn på. Så langt har vi ikke fått lært eller gjort så utrolig mye på skolen, så gleder meg til vi skal gjøre litt større ting! Er litt herlig å vite at du kan tilbringe dagene dine med å gjøre noe du faktisk interesserer deg for. Nå er det bare å prøve å være mest mulig positiv, uansett om jeg ikke er den flinkeste når det gjelder store, nye ting. Å være sjenert i sånne tilfeller som dette er ikke en hyggelig ting, men jeg skal komme meg igjennom det.Vi har også tatt bilder i studio og alt vettu

xoxox

sommerferie a.k.a soveferie

Jeg klarer ikke å skrive et motherhugger (he-he geddit geddit) innlegg, fuck lyf. But let's try. Denne sommerferien har bestått mye av soving og data (noe som neste hver sommerferie gjør... ops?), men jeg har også hatt en fin tur til Oslo (hvor jeg btw så Ed Sheeran live, jeg er glad oki!!!!) og Tyskland med folka. Den turen besto mye av å våkne opp drit tidlig hver dag, for å så være aktiv i ti timer, i strekk. Det er mer slitsomt enn man tror, spesielt når det pågår i seks dager der fem av dem er sammen med en ett år gammel unge. Men klager gjør jeg ikke, var en utrolig fin ferie, og jeg sier aldri nei takk til å reise vekk littegranne. 

Ellers har jeg hatt besøk av min søte bestevenn fra Østlandet, og sovet ute i telt sammen med mine joikaboller (geddit geddit (det er nok bare to stk som forstår den, eh)) aka Jan Gunnar og Siren. Og resten av ferien har gått/går til soving. K bye lovely people that doesn't read my blog. Xoxoxox

Dratt noen steder denne sommeren, eller bare vært hjemme? 

i don't even know what this shit is

Sommer sommer sommer sommer sommer.... i mai. Noe som gjør meg veldig spent på hva i svarte som skal skje når vi kommer til Juni og Juli. Er det da vi får snø igjen eller? Norge har virkelig hatt et merkelig vær de siste månedene. Spesielt her i Bergen... Jeeeeez. 

Men ja, over til viktigere ting..... Jeg har ikke noe viktigere å snakke om. Ooops. Pinlig. Jeg viser heller bilder jeg, ok flott.

 

En veldig nydelig bok som jeg holder på å lese atm (og vær misunnelig på bamse bokmerke mitt!), som alle burde lese fordi den er fantastisk. Uansett om jeg har bare lest noen få kapittler, shh. Og jeg har fått meg briller. So be jealous... No wait, don't be. Ellers er man blitt avhengig av We Are Young (IGJEN), noe som ingen andre er.. Nope, only me!Nå går jeg tilbake til mitt fantastiske spennende liv, som du kan se bilde av ovenfor her. 

Peace people. 

isa in tha chicken house

Nå, i dette fine øyeblikket, sitter jeg ti timer hjemmefra. Altså på østlandet, i flotte Gjøvik, hos min rare bestevenn (som jeg hater fordi hun stjeler mobilen min all tha time <3<3<3). Yup.. that's it. Hade til alle som ikke leser bloggen min da! Kos dere/deg med de fine bildene, vi (spesielt jeg) vet vi (jeg) er nydelige. Love love love.

  

Hvor tilbringer du påska da, tilfeldige person som leser dette innlegget?

hvilken dag er det i dag?

HUNGER GAMES DAG! Noe som gjør at det føles som en fredag, men det er bare en torsdag... Ugh, hater den følelsen. Nå er jeg klar og sitter her utålmodig i kontorstolen min, og venter på at tiden skal gå raskereee! Bussen min går kvart over, noe som er... en liten stund til enda. Men jeg går nok ned får å gjøre meg klar snart.

Har gledet meg lenge til å se filmen nå! Noen andre som skal se Hunger Games idag (eller andre dager)?


Åååå, så glad!

prøvemuntlig er så gøøøøøy

Spesielt om man går opp alene, har naturfag og har fått temaet karbon. Ønsk meg lykke til for jeg trenger det.


Ignorer rotet mitt takk............ 

god morgen?

Når man våkner klokken 4 om ettermiddagen, men vil ikke flytte seg fra sengen fordi man dør av hodepine.. Vinterferie ja. Fin måte å starte den på, don't ya think?Hva skal du i dag/hva har du gjort på i dag?

når man ikke har et liv

Jeg er ganske proff på å blogge på gode tidspunkter. Hvorfor ikke blogge halv ett på en fredagsnatt? Eller lørdag om du vil. Så jeg følte jeg bare skulle gå og skryte litt over at jeg har endelig VINTERFERIE og skal til london neste uke. (ja jeg liker å gni det inn) En uke vekke. Åh, skal bli deilig. Now let's share photooos! Okay, I'm done. Sov godt folk. 

my friend is more awesome then your friend

For min venn sender dette til meg i posten:
Wreck this journal-stuff.

on my way..

Noensinne gråtet intenst over en episode til et program? Nei? Okay, just me then.......

Hade.
 

bare fordi noe bedre ikke skjer

Kjøpte meg løpetights idag. Bare fordi jeg er kul (og trenger det til gymmen, ikke fordi jeg er sprek). Det er liksom det beste kjøpet evahhh. Neida. Joda. Neida. Joda. Neida. Joda. Neida. Joda. Neida... Idk. 


Mislykket forsøk på å ta foten bak hode... 

 Og det er liksom alt som skjer her at the moment.... Neida, har jo vært i England med klassen.


Mini propellfly, whuhuuu
 


Også eier jeg i bowling da... sånn... uh, ikke i det hele tatt.....


HARRY POTTER TOOOG. VÆRT I ENGLAND? Og tipper du ikke har vært på Harry potter tog? :D:D:D:D:D:D

 

Hade. 

verdens herligste bestevenn har bursdag

LISE HAR BURSDAG! Endelig fjortis. Og jeg er så trist for at jeg ikke for være med hun og feire den! Men jaja... Har allerede snakket med hun idag, og jeg håper dagen hennes blir helt fantastisk! Det fortjener hun virkelig. Er så sykt glad i deg, herligste. Vi snakkes i Juni *heartspam* GRATULER HUN MED DAGEN :D
...always and forever.

looking forward to

 Masse fridager 

 Å bli tante 

 Kjøpe nytt/eget speilrefleks

 Kjøpe ny, fin linse  Få inspirasjon

 Hove festival, 28. juni 

 Se bestevenn igjen

 Besøke bestevenn, 15. juli Møte marlene [trykk]

 Gå i sommerkjole

 Bade evig mye

 Tid med familien, og nyfødte niese 


bilder_privat

Noe du gleder deg til?

gjett hvem som skal til hove i sommer?

..og hvem som er syk? MEG. Hove tingen er positiv, så klart. Vi skal hente billettene idag... iiiiiiiiiiiiiip! Jeg bare er så overlykkelig for tiden, eneste som mangler er min kjære Lise som er i Oslo. Men jeg ser hun i slutten av juni, så jeg (håper jeg) overlever! Dette blir verdens mest awesome sommer! ELSK PÅ LIVET ATM, og hat på det og....... i'm sick.


Bilde av meg og Lise fra konfirmasjonen min forrige helg. 

Noen andre som skal på Hove festivalen? 
Og noen andre som tilfeldigvis er syk?

overlykkelig

Det ligger en nydelig svart ting noen millimeter i fra meg akkurat nå... 
Overlykkelig passer til meg akkurat nå.  

summer is on its way

Som nesten alle andre bloggere skal jeg blogge om været. Men det er ikke rart akkurat, det er nemlig lenge siden Bergen har hatt så mange solskinnsdager etter hverandre! Noe som er mere enn herlig. Å faktisk ikke fryse når man går ute, er deilig. Å kunne sitte på altanen og prøve desperat å få en fin brunfarge.. Noe som jeg gjør i dette øyeblikket. Bare været er sånn som dette neste uke/helg og, er jeg fornøyd! 


                                                                                                                                                                                                                             _source

Hvordan er været der du er?  

back to school

I dag var første dagen tilbake på skolen, etter påskeferien. Ikke i skolemodus enda, for å si det sånn. Men jaja, bare jeg holder ut til neste helg, 6-8. mai, så skal jeg være med bestevennen min. Da er alt bra da vet du. Og jeg skal også konfirmeres! Så det blir nok gøy. Bare jeg ikke faller ned trappene på vei ned til scenen i Grieg hallen.. 

Jeg har byttet design, forresten! Som sikkert ingen merker, siden jeg ikke oppdaterer så ofte, så det er nok helt stille her inne. Men jeg er i så fall fornøyd. Nå, i så fall. Jeg forandrer design så ofte, er så usikker. 


                                                                                                                                                                                                                           _source

dette kalles kjedsomhet

1. Ta opp nærmeste bok, så opp på side 18, og let frem linje 4. Hva står det?
"Oh, I forgot lamb! I love lamb." 

2. Hva var det siste du så på TV?
Husker ikke ... *skru på tven* .. reklame..?

3. Bortsett fra datamaskinen, hva hører du på?
Regnet som faller ned på vinduene.

4. Når var du sist ute og hva gjorde du?
Rundt 2-3 tiden. Jeg var på tur med hunden.

5. Hva har du på deg nå?
En stram mørkeblå jeans-ish ting, en grå topp, og en hvit strikke-ish genser-ish ting over, også marineblåe sokker. Wuhu.

6. Hva var den siste filmen du så på?
Just wright.. TROR JEG. idkkk, lenge siden, faktisk.

7. Skulle du kunne overveie å flytte til utlandet?
Ja, hadde ikke sagt nei, ithink. Lei av norge.

blodprøver er deilig

Heyho,

Idag var jeg en herlig tur hos lungelegen. Første gangen, noensinne. Så........... Hadde det supergøy, jeg da. Etter tredemøllen eller wtf skalv jeg, og trodde seriøst hjertet mitt skulle hoppe ut av brystet. Menne, ja. Tok ti tusen puste prøver, og en blodprøve. And I swear to satan, VONDESTE BLODPRØVE EVER. Herregud, fortsatt vondt. Vanligvis er smerten over når vi kommer hjem ellno. Men neida. AU, btw.

Også kjører vi random aka outfit aktig bilde fra idag:

Hater du sprøyter og/eller blodprøver? ..er det forresten noen som liker det?

OMG OMG OMG

Vinterferie! Herregud, ventet på denne dagen LENGE. Herregud, lykkeee. Det skal bli deilig å våkne på mandag, ikke halv sju, også bare chille fram til Onsdag. Da drar jeg til Oslo, også Copenhagen  med mamsen. Så yeahh. 

Nå skal jeg chille resten av dagen, og kose meg med smågodt, YUM. Har du ferie nå? 

hei pena

prove you wrong

Jeg blogger på de beste tider. Slik skjer når man har vil-ha-inspirasjon inspirasjon.... Uff, inspirasjonen min har vært sugen lenge nå. Håper den kommer tilbake nå som det blir lysere, og varmere tider! Også vinterferie neste uke... Misunnelig på dem som allerede har fått. Fuuu. 

Prøvd ut Mathilde sitt nye gratis design, og elsker det. Enderer sikkert på noen få ting etterhvert.

også har jeg fått mørkere hår:

og yeah. Ellers lever jeg mitt vanlige kjedelige liv, som består av å se på grey's anatomy og filmer. Spennende.

11 02 11

Skulle liksom akkurat ta bilder. Hmpf. Men batteriet bestemte seg jo bare for å være tomt.. Så var det fredag da. Denne uken har gått raaaaskt. Men det er litt deilig også. Også er det arbeidsuke i neste uke, gleder meeeg. Men samtidig er jeg den typen som blir så sykt flau og nervøs... I tillegg til det er jeg begynt å bli litt syk! La oss bare håpe det forsvinner over helgen. 

Nå går jeg og er litt matvrak, ha en fin fredagskveld!

hva skal du denne fine fredagskvelden?

også var det mandag


pentVar hos lege idag, haha, skikkelig spennende..... Blodprøve, men funket ikke, pga mine fine tynne blodårer. Awesomeness, så etter kinoen med klassen imorgen, skal jeg rett til sykehuset og ta blodprøver der. Yey :- ) Not rly. Men imorgen begynner vi sent, og slutter tidelig. Pluss kino, so i'll survive a little stikk ... Verdens beste i engelsk, i know. Heeeh, men greit, nå er det nerde tid, og studere arbeidsplanen min. Wheey. 

Redd for sprøyter? I am... uhuh.

bildedryssBildedryss, fint ord det. Jeg følte for å dele noen bilder med dere, som jeg tok igår og idag.  Akkurat nå er det bare chilling som foregår, og skal snart øve til framføring som er på torsdag. Naturfag... Uffffff. Hjernen og ryggmargen er bare best da. Men jaja, nå skal jeg prøve meg på noen bilder, også øving! 

Hva syns du om bildene? Skjedd noe idag?

tysk gloser

Having fuuun! Øver på tysk gloseprøve som er i første time imorgen. Yay, right? Jeg som suger i å snakke tysk prøver å si de høyt for meg selv nå, for å huske dem... Men jeg ender nok bare opp meg å se How I met your mother.. eheee. Men ja, følte jeg bare skulle fylle dere inn i det spennende livet mitt! Og hei Marlene!Hva skjer atm?

To nye ringerJeg elsker de! Hva syns du? Fine, right? Begge fra H&M, og kostet 49,50,-

uflaks?

Herregud,  mistet nøkkelen min, glemte lommeboken på lørdag, OG på mandag, og jeg finner ikke den svarte toppen min. Nå jeg skal si FML? For jeg tror jeg har sagt det litt for mange ganger.... Omg, love my life. Men vi sluttet heldigvis tidelig idag, så nå sitter jeg her å nyter pølser... yuuum. Hatt en bra dag? Mye uflaks? 


Fordi jeg savner bestevennen min...

oslo besøk

HEI, dette innlegget er til Marlene, fordi hun ikke maser! (neida glad i deg.....heHE) Men atm er jeg med Lise, så hvorfor ikke slenge med et "søtt" bilde av oss? Lol........ Hatt en fin helg?


Elsker deg litt da

besøk om 3 dager

..så derfor må jeg rydde det pene rommet mitt, som jeg egentlig hater!.. fun. Skulle egentlig bare ha musikk, også starte.. men det funger jo så klart ikke. Døøh. Internett and... jææ. Hekta much? Thats me! Men dette innlegget gidde ikke mening, at all. Men kjære Marlene maser om et blogginnlegg.. so why not. Også får jeg jo besøk av herlige Lise om 3 dager, kommer fra Oslo huu, så da blir det henting på flyplassen! Gleeeder meg.


Snakk om kjedsomhetsbilde! Gammelt, btw, også har jeg redigert inn øyet mitt fra et annet bilde, pga jeg ikke har et liv.

Med i Caroline maria sin konkurranse!

Jeg er med i Caroline maria sin design konkurranse, der man kan finne en design som hun lager til deg. Jeg tror jeg hadde blitt litt for glad om jeg hadde vunnet.. :)

GODT NYTTÅR!!!Ha en fortsatt god julMin jul var helt fantastisk, og nå gleder jeg meg bare til 2011. Hva med din?

Bare en uke til jul!

..og gjett hvem som ikke har kjøpt julegaver enda!? JEG. 


Juletider, aka stressing. Neida.. Er jo kos, men liksom.. heh hei. Jeg er så insane treig når det gjelder julegaver. Men jeg gleder meg virkelig til denne julen! For den blir nemlig annerledes. Vi skal ikke feire den i Bergen nemlig, men borte i Asker. Omg, gleder meeeg! Bare håper jeg er frisk innen da, siden jeg har nemlig klart å bli syk... Som står i det forrige innlegget.. siervi.

Noen andre som er treig med julegaver?

i've been begging for answers

smerte. syk. hei. nå skal jeg se oth på dataen, også grine fordi peyton halvveis dør. bbl.

hva skjer?

Denne jakken skal bli min!Vil ha, skal ha! Ganske dyr, men verdt det. Har planer om å kjøpe den imorgen, med bursdagspenger :- ) Har hatt så lyst på denne i en eeevighet! Ah, skal bli godt å få en skikkelig jakke altså.. Jakken kan du se og kjøpe her.

Tycks? Har du parkas?

Skikkelig proff på å blogge!

Åja.. jeg hadde blogg jeg, heh, hei. Vi kjører ting som har skjedd vi:

Hatt bursdag - og besøk:


Det var alt.. Neida, jeg er bare så forbanna slapp, at jeg aldri tar bilder.. fliiink. Også........ har jeg vært syk. Supriiiise. Jeg har vært så forbanna syk i det siste. Også er det skole imorgen, yey <3<3

Har btw blitt hekta på tumblr i det siste...

_weheartit

Hatt en fin dag?

Bursdag om tre dager

Endelig er det min tuuur!!! Jeg elsker at det bare er tre dager til, men jeg hater at jeg ikke klarer å vente til tre dager!.. Heh. Utålmodige isa. Skal bli kos å være med folk, og .. blablabla.. :) Fikk egentlig bare lyst til å skrive ett innlegg for.. vel jeg har ikke blogget siden.. sist uke? jæ. 

Også bare slenger vi inn et veldig random bilde! Awsm. 

Har du bursdag seint, eller tidelig på året?

at the momentØver jeg på naturfag.. supergøy, vettu. Hva skjer der?

fjerde november


_weheartit

Sitter her å øver til matteprøven.. Eller, det var det jeg skulle ha gjort. I stede sitter jeg her og bare.. vel, stirrer. Så da følte jeg for å bare skrive et random-ingen mening-innlegg. Nærmer seg helg, thank god! Har vært syk to dager. Eller, jeg har vært syk nesten fem dager, men vekke fra skolen to.

Og nå skal jeg i så fall prøve å øve på matten.. :- ) Gjort noe spesielt idag?

Sick and tired of being sick and tiredHeihei. Jeg blogger jeg, ingenting annet å gjøre på atm. Sitter her å kjeder meg.. Vel, jeg snakker med Lise da, men hun er i telefonen.. Så har jeg klart å bli syk da. Hadde srsly ikke stemme igår. Greide faktisk å hviske da, men da hørte jo nesten ingen meg.. Så nå bare sitter jeg her.. Loner. Med en mat som egentlig bare jeg blir kvalm når jeg ser på, men jeg er fortsatt sulten.

Ønske meg god bedring?
Noen andre som er syk, denne herlige mandagen her? (lol)

gidder ikke

Sikkert ikke en sjel som leser bloggen min lengre, siden jeg aldri blogger skikkelig nå til dags. Men ja, jeg vurderer.. okey, ehm, jeg tror jeg bare slutter med 365 days. Blir for stress egentlig. Tok jo 4 dager, på en dag på fredag. Og nå har jeg greid å blitt syk. awsm :- )

.

øving til tre prøver. lekser. bildene får vente. kommer enten på torsdag, fredag eller i helgen.

En liten spørsmålsrunde..fordi jeg ikke har bedre å gjøre på. Neida. Joda. Men er bare å spørre i vei. Så svarer jeg.. uh, snart.

Finally weekend!


_ph by me // Canon EOS 550D 18-55mm

Jeg skal prøve å legge meg tidelig idag. Faktisk. Er jo dansing imorgen, pluss at jeg holder på å dø av trøtthet! Var vanskelig å ha skole etter en uke med fri.. Så da er det godt med helg nå. Ikke sant? Skal ingenting spesielt i helgen, så da blir det vel bare avslapping. Snøen har forresten kommet.. Jeg hater snø. Det er fint i starten, men så er man lei.. 

Noen planer for helgen? Snør det der du bor? Liker du snø?

Sånn veldig kos


Er helt heeerlig her i Berlin. Har fått sett masse, og kjøpt meg masse. Også Converse <3<3<3 Ihihih, er sånn veldig overlykkelig for det. Men ja. Får ikke postet bildene på riktig tid hele tiden, så det blir nok to dager på en dag. Så i dag kommer vel dag 8 og 9. Men det funker fint, sier vi. Eheh. Og det regner faktisk her idag.. blæ. That sucks, men jaja. Nå skal vi gå. Så, byeee!

Har du Converse? (ihihih)

Off to berliiiin!

Herreguuud, jeg gleder meg. Imorgen tidelig, kvart over ti, letter et fly til Berlin. Og på det flyet sitter jeg! Iiiiip. Skal bli herlig. Så jeg tenkte jeg bare skulle si ifra, men jeg kommer nok fortsatt til å holde på med 365 days, for jeg skal nemlig ha med dataen. Jaja, ønsk meg god tur da! Vi skal opp tidelig.. uhuhu. Og jeg har en smule flyskrekk.

Begynne med 365 days?

Fikk litt lyst, men er ikke sikker. Kommer jeg til å klare det? Blogger heller ikke så mye, så da ville dere i så fall fått ett bilde av meg, om dagen. Hva syns du? Skal jeg begynne med 365 days?


åtte dager til..

..berlin. *gledeseg*

besøk av gamlefolka


her ser vi at en viss vilde har vært .. :- )

Hadde besøk av folk idaaag. Gamle folk. HE-HE, ikke det det høres ut som. Folk fra gamle skolen, nemlig.. :- ) Kari og Vildeee. Koselig å se dem igjen! Vi tok bilde i sånn foto ting i byn og, haha, gøy (: Jaja, det var egentlig alt.. Og jeg har fortsatt verdens dårligste inspirasjon til blogging atm. Så det blir vel bare sånn random blogging når jeg føler for det, ehe.

begynner å bli lei av blogg

Blogglysten går ned og ned, så blogging blir det  dessverre ikke mye av.. eheheh. Begynner å bli mer og mer lei av blogg, men jeg tviler på at jeg slutter. Har blitt forskjølet nå, så kreftene er nede. I tillegg hadde vi verdens beste gym time idag! Så herlig at jeg nesten spydde etter vi var ferdig, og er enda kvalm... I'm just sayin'.

regn regn .. og mere regnHERREGUD, jeg er lei av regn! Det har regnet hele uken! Rettere sagt, så har det har høljet ned hele uken. Ikke noe gøy.. Er helt klissvåt. Regnet mye der du bor?

nighty night


//tumblr

Tenkte at jeg bare skulle si at jeg levde, elns. Og jeg legger meg nå. En skole dag til, også langhelg! Herliiiiig. Skal være med Malene i helgen, gleder meg as always. Noen andre som har fri på fredag?

God natt!

planen er å bo i sengen

..resten av dagen. Det er søndag, ingenting skjer. Tenker å kanskje se Remember me. Også bo i sengen. Sov til halv 11 idag.. Takket være hunden min. Haha.. :- ) Og jeg har ingenting spesielt å blogge om ellers så.... Sett Remember me?


lørdagggg

Igår var herlig! Kom hjem rundt 11, og orket ikke å blogge da. Og rundt halv ett idag, dro jeg inn til byn. Også dansing! Etter det var vi med Cecilie. Herlig! :) .. vis man tenker bort ifra været. Det pøser ned. Suprise? ... nei. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, og kose meg med en film. Ha en fin kveld videre da! Gjort idag? - Planer for kvelden? ..kreative spørsmål.

veeeeldig random bilde..

1 dag til helg

....
I cant waaaait! 1 dag til helg, 1 dag til filmkveld hos Malene. Wihuu! Og på lørdag begynner dansingen igjen. Herregud, jeg gleder meg. Og etter det skal vi være med Cecilie. Og yay. Dette kommer til å bli en herrrrlig helg, right?! Pluss at, jeg skal sove. Sove, sove. Er virkelig sliten, så det skal bli deilig med litt fri! Planer for helgen?

sliten, sliten og sliten

Nå vil jeg egentlig bare soooove. Så kanskje jeg skal gjøre det.. Fjellturen gikk fint, minus med at jeg har veldig vondt i beina nå. Auuuuch. Men hellers gikk det fint, liksom. Så hadde jeg ikke mer å blogge om... omg, langt innlegg, liksom.

Hva har du gjort idag?

pusen min 

i made it ++++ .. fjelltur

 

JEG KOM INN! På gitar. Wohoooo, happyy happyyyyy. Også kommer vi til det som drar humøret mitt ned. Fjelltur. Imorgen. Så herrrrlig. Jeg er ikke akkurat en stor "fan" av fjellturer, nei.. Rettere sagt hater jeg dem. Hater, hater, hater. Men whattodooo, liksom. Jeg overlever vel, as always. :) Always look at the briiight side of life! ..... jadaaa (dør av den sangen, omg)

Men nå skal jeg slutte å være random, og faktisk gjøre lekser.. wuhu! :- ) Liker du fjellturer? 


good night, and sleep well

Ble ikke blogging i dag nei. Har ikke skjedd mye. Bare slappet av og bla bla. Har også meldt meg på gitar, så jeg håper virkelig jeg kommer inn! Men nå tar jeg natta. Jeg er dauuu trøtt, og klokke er litt. 

Natta, søte lesere! :)


god morgen eller noe sånn

Søndager er noen ganger herlige. Bare man glemmer den delen at det er mandag imorgen... Har sett Valentine's Day, nettopp. Haha, den var vel "koselig" eller hva jeg skal si :) Har også spist en heeerlig frokost, tahah. Nå skal jeg ta meg en herlig dusj, også har jeg ingen planer for idaaaag. 


Kjøpte meg btw noen nye ringer i går. Elsker dem! Fra H&M.

Har du planer for i dag?

o'hai!

hei folk. Jeg er jo så flink å blogge. Men hva skal jeg blogge om'a? Dagen min går utpå skole, hjem, lekser, tv, lathet. Ikke akkurat så spennende, nei ( - : Imorgen fyller forresten moren min år! Og broren min (og konen, ofc) har fått seg egen leilighet nå! Gleeeder meg til vi skal overnatte der.. thahah. Men nå skal jeg forsette med verdens mest herligste lekser (...) og vi blogges vel seinere!

Mye lekser? 

vilde hk, yiiiha


Meg, kjære Kari som ikke klarer å sitte i ro også Vildeeee.Nå sitter jeg hos min kjære stalker Vilde! Yessdaaa. Har vært hos hun i hele dag, med visse andre.. :) Drit kos, vettu. Tenkte jeg bare skulle oppdatere dere litt, right? Blogger ikke så veldig mye, for jeg er så trøtt så.. heh. MEN VI BLOGGAS.

en hel uke, med bare skoleSnakker om yay, liksom.. eh, neiiii. Det går vel fint på den nye skolen, bortsett fra at jeg er ganske flau inni blant da. But that's normal, right? Nå hopper jeg snart i sengen da.. Er så insane trøtt! Trodde klokken var sånn over 10 isted, men så er den ikke 10 en gang. Ehhh. Må prøve få sove mere, er ikke akkurat så veldig lett å våkne tidelig igjen.. gahhh. 

Er dere 'flink' til å våkne tidelig?

heiiiiii

..fin overskrift. Vel, nå er jeg med Malene. Vi greide faktisk å våkne ti idag. Rekooord. Neida. Joda. Overnattet hos hun i kveld som var, og hun hos meg fra fredag. Så er det søndag idag da. Funday? .. ehe, neiii. Ingenting på tv, ingenting åpent. Så derfor skal jeg være her til i så fall 4, ellno. Okey, dette ble et rotete innlegg. Så nå slenger jeg med noen veldig pene bilder. Noen planer for idag?


Vi tok oss turen på McDonalds på lørdag. Yuum.
Jeg prøvde dobbelshake, og guuu.. NAM
herrrrlig sol

Image and video hosting by TinyPic
Så klart kommer den 3 dager før skolen begynner. Er ikke det bare såå typisk? Jaja, får nyte den når jeg kan. Så derfor stikker jeg ut igjen nå. Whiiii. Noe fint vær der du bor?

gærn etter energi drinker, eheIdag er det herrrlig vær her i Bergen! Så da var det på med shortsen. Men nå har skyene begynt å komme mere fram. Sååå. Jeg vurderer å hoppe i heldressen, også se en film eller noe. Har kjøpt enda en energi drink, så nå skal jeg kose meg med Pure rush og Bur(rrrr)n. Broren min kjøpte også noen, så vi har nå fire, eller fler. Liker dere energi drikker? Fint vær der dere bor?

1 stk herpa døgnrytme

 
Igår la jeg meg 2, så på tv, og sovnet 4. Jeg våknet klokken halv 2. Takket være broren min. Døgnrytmen min er helt på kjøre! Så jeg skal prøve å få den i orden. Eller.. Jeg prøve å få den i orden. Er jo snart skole, så. 

Idag har jeg ingen spesielle planer. Bare slappe av i guess. Været er ikke så bra, i dag. Såeee.. Greide forresten å bruke opp pengene mine på mobilen min, i går. Jeg eeer så flink. I neste månde skal jeg prøve å spare, eheheh. Men, nå tar jeg meg en dusj. Og får i meg litt mere mat. Så blogges vi. 

Er døgnrytmen din helt snudd om?
Hva skal du idag? 

flickr

Har vært ute i by'n med familien dag. Koselig. Orker ikke å skrive så mye her, nå. Har bare vært ute i solen idag, og slappet av. Bilder fra dagen kommer på flickr-en min, herHar du flickr? Hva har du gjort idag?

weheartit

nyfarget, gjennoppretting og malene


Dette har jeg brukt mine siste dager på.
På søndag farget jeg over etterveksten, noe som gjorde at håret ble litt mørkere enn det var. Mandags natt fant jeg ut at jeg hadde evig mye virus på dataen (!!), og gjennopprettet den på tirsdagen. Så nå har jeg så vidt noen bilder! :( Har også hatt overnatting av Malene, skikkelig gøy! Så det har jeg holdt på med. Ellers skal jeg bare grue meg til skolen begynner igjen... Jeg begynner på en ny ungdomsskole, for dem som ikke vet det.. Gruer meg, ja. 


Gruer eller gleder du deg til å begynne på skolen igjen?

en tur til byen

Godt å komme seg utav huset idag.. eheh, neida. Men jeg trengte en ny sekk, så da tok jeg meg en tur til by'n. Fikk forresten et søtt og morsomt kort av Lise, i posten idag.. Hahah:


Også innkjøp for idag:

Fra Citybag


Fra Cubus

Hva har du gjort idag?

idag har jeg..

Vært innpå skype, med to herligheter. Marianne og Lise (<3).


Tatt pille. I dag, og i natt som var. Fire ord: JEG. HATER. MAGEN. MIN.

Også har jeg elsker været som var i Bergen by idag........ yay

Hva har du gjort idag?

verdens verste blogger ellno

Late sommerdager uknow.. Har btw fikset på designet. Ble litt lei av det gamle. Ikke at det er et så veldig "spesielt" design. Tenkte jeg bare skulle skrive et innlegg. Og - jeg suger i å blogge, jeg vet, takk. Har ingenting å blogge om. Lov å komme med tips *hint hint*, tah. Hvordan er været der du bor? ..her er det i så fall ikke bra. Ikke i det hele tatt. 

// weheartit

i'm having a blond moment

Jeg greide å våkne tidelig idag.. or not. Ja, så ingen planer for idag .. tror jeg. Vi får se, eheh. Er heller ikke så fint vær i dag heller, yay. Sommerfølelse, vettu. 


HEHEEH - meg liksom. Omg, nei. 

Pappa kjøpte forresten Eclipse til meg igår. Jeg vurderer å bytte den.. uhhh. Har lest litt da, eheh. 
Også fikk jeg bankkortet mitt igår *overlykkeliiig* 


..nå er jeg ferdig. Hva skal du idag? 

i'm malene crazy

Okey. Jeg har overnattet hos (eller hun hos meg) Malene 4 netter. Ikke etter hverandre'a. Hahah, vi har hatt det fun, ja. Ooog jeg har ikke blogget, høh. Skal prøve å bli flinkere .. i think. Har ikke så mye å gjøre på om dagene, så. Og det er lik - ingenting å blogge om. Jaujau. Men nå skal jeg kose meg med TBBT, også snart taco (<3<3). Bilder fra de siste dagene, da: 


yo dudes

Jeg er forsatt med Malene. Kommer kanskje bilder, og innlegg imorgen. Gjort noe fun i helgen?

Seriøst

Jeg må få meg en ny fantasi. Eller kreativitet. Skulle skrive inn en overskrift, men så bare.. "den har jeg jo brukt før!" Gah. Okey, jeg føler dette ble veldig random. Men funker fint det. Idag skal jeg forresten i besøk.. også overnatting. Hos Malene. Besøk til ungen til kusinen min. Blir kos. Hun er et lite sjarmtroll, på tre. Tah.. :- ) Blir nok ikke blogging før på søndag. 

Hva skal dere idag?

dagbok og krokhengeting

Tok meg turen inn til senteret idag, da..... med mamma .. og, eheh, bilen. Har også fått hengt opp kleshengekroktingen som jeg kjøpte på onsdag. Whiii. Og nå er det btw 6 dager til jeg får bankkortet mitt.. :- ) Ja, jeg teller, ehe. Men nå skal jeg bare være TV-slave resten av dagen. Hva har du gjort idag? 
Planer for kvelden? 

beacuse i love randomness

Hei. Hei. Hei. Har vært evig dårlig blogging, iknøw. Inspirasjonen og blogglyst har vært nede, pluss at jeg ikke har noe å blogge om.. HEH. Så noen som har noen tips? Ellers, idag, skal jeg (kanskje) få meg  bankkort, whii.. okey, jeg er treig. 
utestengt

JEG ER SÅ SMART. Etter vi hadde vært i by'n, og skulle hjem til meg, gjett hva jeg kom på da.. Jeg hadde ikke nøkkelen med meg! Og gjett hva mere jeg kom på.. Ingen var hjemme! Heldigvis kom mamma og pappa da ..... etter en og en halv time! ..wuhu. Men nå er vi inne, wuhu. Også skal vi spille et nytt spill jeg kjøpte, til wii-en. Ha en koselig natt'a!
Har du wii(iiii)?
Er du flink til å glemme nøkkelen? ..eheh

inn til by'n

Nå løper jeg snart til bussen, og inn til by'n. Skal være med Malene, så vi blogges seinere! Planer for dagen?

up early in the mornin'

..ironi, så sykt. IRONIIIII. Jeg våknet vel.. over 12 idag. Vel, jeg våknet i så fall ikke over 13, right? Okey. Nå skal jeg bli litt mere seriøs. Og dele en glad nyhet med dere. Venninnen til mamma (som var med oss i Jostedal) har tatt med laderen til kameraet, så da blir det kanskje bilder idag! Yay yay yay! Siden jeg er litt happy akk nå, får vi gå med dette "gamle" bilde:


Hvor tid våknet du idag?
Hva skal du idag?

me wantDriver å ser igjennom forskjellige ting på http://shanalogic.com/, og jeeez! De har mange awsme ting. ME WANT !

hjemme

Så var jeg hjemme igjen. Etter en lang, men kort uke i Jostedal. Resten av sommeren blir nok tilbrakt inne, for Værgudene er helt umulige. Nå skal jeg bare spise opp frokosten min, og .. finne sokker. randomness. Og ja - vi greide å være så smart, at vi glemte laderen til speilrefleksen, og gjett hva. Den er tom for batteri. FML! .. så da får dere heller disse bildene:nydusjet og uten sminke. nydelig, vet.

Hvordan er været der du bor?
Hva skal du idag?

fantastisk og stressendesAhh.. Så var den helgen over. Bryllupet var helt fantastisk! Kjempe gøy, og koselig. Men det var en lang dag, så nå skal jeg bare slappe av.. teheh. Imorgen reiser vi (familien) til Jostedal, sååå.. Ingen blogging, i think. 

Hva skal du idag? 

bryllup imorgen

..derfor blir det så vidt blogging i denne helgen. Vi skal ha besøk (overnatting av familie), pluss bryllup. Så vi får heller blogges seinere. Og det kommer nok ikke så mye blogging i neste uke heller, for da drar vi til Jostedal, med familien. Men dere får ha en fin helg.. : - ) Har du vært i bryllup før? Det har ikke jeg, og jeg skal være brudepiken .. eheh.


//weheartit

pic's from today

Yeey, fant ledningen! Nå kan jeg leve lykkeliiiig, heheh .. neida (joda). Men da kjører jeg bare bilder fra dagen.
..eheheh. Hva har du gjort idag? (jeg er kreativ på spm, i know, i know) 

hvor i..?

Så klart finner jeg ikke overføringkabelen til kameraet .. typisk. Jeg får vel bare forsette å lete. Idag var jeg på Vestkanten med mamma og pappa.. ellers har jeg ikke gjort på så mye. Bare slappet av, eheh.

Så nå slenge vi bare med et random bilde.. eh

Hvordan har du tilbrakt din dag? :)

one tree hill addicted

Idag har jeg sett på en av seriene som har vært min favoritt lenge, nemlig..


..One Tree Hill! Og jeg har tenkt å bruke resten av søndagen på dette .. det er søndag, right?

Og jeg har heller ikke giddet å kledd på meg skikkelig enda .. 


Hva er din favoritt serie? Hva syns du om One Tree Hill?

lørdagskoooos

Idag har jeg tilbrakt tiden min på Europris og IKEA. Mest på IKEA, fikk endelig kjøpt meg en stol;


Så måtte jeg jo ha noe å gjøre på i kveld;Så nå skal jeg kose meg resten av kvelden, med dette! (: Har du sett Night at the Museum 2?

feeling lostIgår var meg og muttern i nesten hele Bergen for å finne sko til meg. OG GJETT HVA .. vi fant ingenting. Vi så på evig mange sko men, eh, jeg og min.. ett eller annet.. Vi har enda litt tid på oss da. Bryllupet er ikke før om en uke, såe. Men nå må jeg dra. Vi skal ut å handle.. again. Har du noen planer for dagen? ..jeg må komme på bedre spørsmål 

bloggingen kommer ikke til å være så bra nå framover, for jeg har så vidt inspirasjon, og blogglyst.. så

good morning


Våknet for en liten stund siden. Nå skal jeg bare få i meg mat, og nyte solen som er her.

Planer for dagen?

oh my gash

Jeg er evig trøtt. Evig, evig trøtt. Dagen idag har gått som et knips. Eclipse var forresten fantastisk bra. Nå skal jeg bare dusje, gå i heldressen, ansiktsmaske også være en lating resten av kvelden. 

Viser bilder imorgen. Ha en fin kveld.

shopaholicI dag har jeg seriøst kjøpt mye. Å komme hjem med fire poser, som bare er mine er kindof nytt. Men gjett om jeg er glad. Har fått tak i ca alt jeg ville ha. HERLIG! Men nå kommer Malene snart, også skal vi fikse oss til premieren. Wiiiiii.

Hva har du gjort idag?

i cant wait.. weird enough

Jeg gleder meg veldig til imorgen slash onsdag. Da er det nemlig Eclipse! Pluss at Malene skal overnatte hos meg. Og jeg som ikke er en stor twilight fan (..eller, ikke fan at all) gleder seg. Håper filmen er bra, så langt liker jeg New Moon best.  .. Og herregud, ett innlegg om Twilight. Merkelig. 


Skal du på Eclipse premieren?

hey, how'ya been?

Jeg har klart å være mindre på dataen i to dager. Stooolt. Hehee, men ja. Og når jeg kommer tilbake har jeg 8 venneforespørsler, awesome. Grunnen til at jeg ikke har blogget er magen min, rett og slett. Jeg har ikke vært i litt form, og jeg har enda vondt. Heldigvis er det gått litt vekk, men, ja. Så det er grunnen til at jeg ikke har blogget.

Har forresten lagt litt på meg.. 


HEHE, neidaa. Hils på Daisy; 


Ellers har det regnet idag .. herlig .. vi snakker sommer

Hvordan er været der dere bor? 

ett ord, elleve bokstaver

SOMMERFERIE! SOMMERFERIE! SOMMERFERIE! SOMMERFERIE!

Herrrrrlig. Her. Her. Herlig. I morgen skal jeg sove til klokken to .. sier vi. Har vært inne hos Malene i hele dag. Har vært kos, og chill. Høhø. Ellers - på skolen idag så vi simpsons, første sesong vettu. Jaja, var jo kos det. Også fikk jeg øredobber av klassen slash Sander, takk! Sykt greit av dere slash deg. Heh. Ekte sølv, så jeg kan bruke dem. 

Fine, ikke sant? Håret mitt var litt i veien men.. jaja

Var litt sol idag, og da må jo man fram med solbrillene, høh


Fikk karakterkortet idag, er passe fornøyd. Fikk 4 i snitt. Så .. ja. Nå skal jeg snart ned å se på bålet ved havnen. Ha en fin dag videre! Hva fikk du i snitt, i år? 

Dette innlegget skulle blitt postet for lenge siden, men dataen klikket. Har vært ute å tatt bilder av bålet og andre ting, viser seinere. 

just a random post
To dager til sommerferie. Gleder meg. Jeg vil sove... okey, det er ikke alt da men. Uff, jeg liker ikke å stå opp klokken 6 hver morgen. HEHE. Idag kommer forresten Remi, my big big bro'. Har savnet han. Han har nemlig vært vekke i tre uker. Uuuuhu. Skal bli kos å være med han igjen. MEN, nå skal jeg se på Gossip girl og finne meg mat, hehehe. 

Har du fått sommerferie? Hvis ikke; Hvor tid får du sommerferie?

slabbedaskbilder fra fredag og lørdag morning. 

Nå skal jeg bare ta meg en dusj, hoppe i heldressen, finne meg noe yum å spise, også se på en film.
Har du hatt en fin dag idag?