Design

nytt design og en pillemann

..okey, pille dame. Altså, meg. Var hos legen igår, u see. Fått bihulebetennelse så jeg fikk pencilin. Også fant vi ut at jeg pustet veldig fort tungt, så jeg  fikk en inhalasjon .. eller hvordan i f-ens navn man skriver det. Og i tillegg fikk jeg nye magekatarr piller. Er jeg ikke bare så super heldig!? Også var det jo bivirkninger på ca alle..... og derfor er jeg hjemme før jeg egentlig skulle ha vært hjemme. Awesomness. 

Også har man jo fått nytt design da! Er ikke helt sikker på om jeg i det hele tatt er helt ferdig.. men sånn.. halvveis i så fall. Sier vi. Ny header og skrift og blabla. Joda, så. Er fornøyd da. Men jeg vil enda finne ut hvordan vi endrer på hvordan klokken og dato og alt det står skrevet.. Hm.

 

Har du mange piller som du må ta?
Hva syns du om det nye designet mitt?

nytt design!

Nå er jeg litt fornøyd. Er ikke helt ferdig, men var dette jeg kom fram til så langt. Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å skrive en blues sang. Yuhu! ... eller ikke. Vet noen forresten om hvordan man skiller bloggen/innleggene og sidebaren/menyen? Hadde blitt veldig takknemlig om du hadde hjelpa meg! Har prøvd mange forskjellige koder, men får det aldri til. 


- Hva syns du om det nye designet? 

wiiiiiiiihu, nytt design

Som du sikkert har merket, har jeg nytt design! Hva syns du? Nå skal jeg spille Gitar Hero, heheh.

nytt design!

Da har jeg fikset på designet. Ble så lei av det andre. Hadde jo hatt det en stund, så. Tror dette bare er et foreløpig design - til jeg får tatt noen bedre bilder. Den er i så fall mere sommerlig. Heh. Men nå går jeg ut med hunden min. Preikas!

Hva syns dere om det nye designet?

nytt design!

Yay. Et skikkelig design! Design fra >http://jentoodiidesign1.blogg.no/< Og header laget jeg selv. Så! Hva syns dere? :)

Image and video hosting by TinyPic